Ивана Тръмп се пошегува: Аз съм "първата дама" на Америка

Мелания Тръмп не й остава длъжна: Харесвам живота си във Вашингтон, и зная какво да правя като първа дама

Ивана Тръмп

Ивана Тръмп

Първата съпруга на американския президент - Ивана Тръмп, на шега се нарече "първа дама", a Мелания Тръмп обвини, че се опитва да привлече вниманието на медиите, отнемайки и това право.

В интервю за телевизия Ей Би Си Ивана Тръмп, която рекламира книгата си за живота си с Тръмп, каза, че веднъж на две седмици се обажда по телефона на бившия си съпруг и има номера на прекия му телефон в Белия дом, съобщава БТА. "Всъщност не искам да му се обаждам там, защото там е Мелания", каза тя. "И не искам да предизвиквам някаква ревност или нещо подобно, понеже всъщност аз съм първата жена на Тръмп. Нали така? Аз съм първата дама", добави Ивана Тръмп, смеейки се.

След нея на Мелания й е много трудно да бъде в Белия дом и даде да се разбере, че тя самата отлично би се справила с всичко, което се очаква от една президентска съпруга, но предпочита на такъв живот, защото иска бъде свободна.

Мелания Тръмп не се поколеба да реагира бързо чрез говорителката си Стефани Гришам. Тя заяви, че Мелания много харесва живота си във Вашингтон и за нея е чест да бъде първа дама.  И за да не й остане длъжна, дори намекна, че предпочита да използва тази своя привилегия, за да помага на деца, а не да продава книги, посочи говорителката й. В изявлението на бившата съпруга явно няма никакъв смисъл, то за съжаление цели само да привлече вниманието и да се вдигне шум около нея, добави Гришам.

Ивана Тръмп, която е чехкиня по рождение, се жени за Тръмп през 1977 година и е майка на трите му по-големи деца: Доналд младши, Иванка и Ерик. След развода си с нея през 1992 г. Доналд Тръмп има още две деца: Тифани от втората му съпруга Марла Мейпъл и Барън от Мелания Тръмп, родена в Словения.