Хотелиерът-побойник: Израелските туристи са виновни

Трите жени се нахвърлиха отгоре ми, настоява той

Те предизвикваха по всякакъв начин това да се случи. Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия хотелиерът от Слънчев бряг Иван Тодоров , който стана известен с клип, излъчен от израелски телевизии, в който напада брутално израелски туристки.

Този екземпляр е учебникарски пример защо туристите изчезват от българското Черноморие. Той твърди, че ситуацията изцяло е изкарана извън контекста на случилото се на 5 юли, а полицията дори не му се притекла на помощ. Почти ни разплака.

Около 11 часа гостите са пристигнали, дошли са на рецепцията и са попитали дали могат да се настанят. Отговорили са им, че могат да се настанят в 14 часа, когато се освобождават стаите. Колегите са потвърдили резервацията и любезно са им обяснили да изчакат, взели са на съхранение багажа им, докато бъдат настанени. След това са започнали да разиграват огромна драма, поръчвали са напитки отказвали са ди ги платят, обиждали са служители на хотела, разказа Тодоров.

След около час огромни скандали ме извикаха. Помолих ги да изкачат, а трите жени се нахвърлиха отгоре ми. В първия момент не се стигна до конфронтация. Помолих колегите да се обадят на 112. Около половин час нямаше никаква реакция. Не дойде никой, посочи хотелиерът.

Той отбеляза, че израелските туристки в декларация са написали на родния си език, че повече няма да буйстват и да създават проблеми.Съжалявам и искам да се извиня на всички в бранша, но емоцията надделя над професионализма. Жена на рецепцията беше наплюта с храчка от тези туристки. Т