Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите ( 14-20 януари)

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще имате възможност за успешна професионална или бизнес изява. Като цяло плановете ви свързани с всякакъв вид работа ще имат възможност да се реализират по най-благоприятния за вас начин.
Това ще бъде подходяща седмица за търсене на нова работа или за по-добра професионална изява.
Ще имате благоприятно време за представяния, презентации, търсене на нови клиенти или пазари за вашите продукти.
Голяма част от действията ви през тази седмица ще зависят от съвета, помощта или съдействието на мъж, който може да бъде ваш роднина, колега или приятел.
Благодарение намесата на мъж в делата ви може да получите по-добри доходи или неочаквани пари.
През тази седмица въпреки някои благоприятни тенденции ще сте склонни към подозрителност или недоверие спрямо определени хора или събития.
Не всяка информация, която ще получите през този период ще ви впечатли.
Ще сте склонни да приемате нещата като опит за фалшификация, някакъв вид измама или фалшиви новини. Истината обаче е, че трябва да проверите внимателно всичко, за да не изпуснете един важен за вас шанс.
Като цяло това ще бъде важна седмица за вас, с възможности за постигане на напредък и реално развитие на важни за вас планове.
Избягвайте състояния на песимисъм или свръхчувствителност.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица някои от вас ще се ангажират с търсене на разрешение на един неприятен спор или конфликт с жена, който вероятно като влияние продължава доста дълго време.
Тази ситуация влияе неблагоприятно на психиката и на самочувствието ви като цяло. В момента сте в ситуация, в която не е важно, на чия страна е правото, а да си осигурите спокойствие и емоционален комфорт.
Ако за това трябва да направите някакъв компромис, не се двуомете.
През седмицата ще възникне притеснение или сложен за вас ангажимент свързан с финансов документ или някакъв вид плащане. Напрежението ще е свързано със сложността на изпълнение на тази задача или с необходимостта да ангажирате и други хора.
През тази седмица ще имате интересни или полезни за вас разговори с жена от кръга ви роднини:
сестра, дъщеря, майка и др. В повечето случаи тази комуникация ще ви зареди с положителни емоции или ще ви помогне да се освободите от насъбралото се напрежение у вас през последните седмици.
Седмицата вещае важно събитие или събиране свързано с жена или с дете: рожден ден, имен ден, годеж, сватба и др.
Интересни събития могат да се очакват в любовния ви живот, където една създадена вече или нова романтична връзка ще се развие по един желан и очакван от вас начин.
Това ще бъде благоприятна седмица за нови романтични контакти (ако търсите такива), но тяхното развитие ще бъде индивидуално за всеки един от вас.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, пред вас е седмица, в която ще имате най-различни благоприятни за вас финансов отношения с хора от различни населени места и държави. В някои случаи подобни отношения ще имате дори с нови или непознати хора.
Тъй като изненадите на седмицата ще касаят подобни събития, бъдете внимателни, когато някой ви иска пари или ви убеждава да инвестирате в нещо, което изглежда твърде примамливо.
През седмицата ще имате възможност да се срещнете с най-различни хора, повечето от които ще ви заредят с положителни емоции.
Ще се обогатите с полезна информация чрез тях или ще получите важни съвети, предложения.
Накратко, комуникацията ви с хора през тази седмица ще има важно значение за социалния и професионалния ви живот.
През седмицата ще възникне неприятно събитие или ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате и който вероятно живее в друг дом или в друго населено място.
Възможно е въпросното събитие да касае някакъв инцидент, злополука или друга неприятна ситуация.
През седмицата внимание ще изиска ваш разговор с мъж, който ще има някакви определени очаквания от ваша страна за конкретна помощ, съдействие за реализация на личен план и др.
През седмицата ще настъпи промяна в живота на мъж, който живее във вашия дом или е от кръга ви близки роднини.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е една интересна седмица, в която успехите и неуспехите изцяло ще зависят от собствените ви действия и активност. През тези седем дни ще може да постигнете да постигнете много, но може изцяло да останете в застой, ако се отдадете на мързел или ако разчитате на други хора да свършат вашата работа.
Важността на седмицата се определя от шансовете, които ще ви бъдат дадени и които могат да бъдат реализирани или пропуснати единствено от вас.
През седмицата ще възникнат неотложни ангажименти свързани с дете или с млад човек от семейството ви, което може да създаде напрежение у вас поради краткото време, с което ще разполагате за тяхното изпълнение.
През тази седмица основно ще се фокусирате върху изпълнението на вече започнати професионални проекти или задачи, преди да се ангажирате с нови такива.
Ако сте в процес на някакви промени в работата, те вероятно ще продължат своето развитие извън рамките на тази седмица.
През тази седмица ще получите благоприятни новини свързани с важна за вас информация за минали събития, провали или грешки. Сега ще имате една по-ясна представа защо сте преживяли определени събития и кой има „вина“ за тях.
Уроците или последствията от тях сега ще проработят във ваш интерес и изгода.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще бъдете ангажирани по някакъв начин със събития или изпълнение на обещания свързани с мъж от кръга ви роднини.
Тази седмица вещае важни събития от семеен характер в живота на роднина или приятели.
За някои от вас ще възникне притеснение сврзано със здравето или друга сложна ситуяция в живота на мъж, който живее в друго населено място.
Това ще бъде благоприятна седмица за разрешаване на битови проблеми в дома, уреждане на документи от имуществен характер, покупка на вещи за дома и др.
Възможно е да бъдете изненадани от подарък или придобивка за дома ви.
През тази седмица ще бъдете нетолерантни към всякакви форми на манипулации, интриги, опити за измама или клюки.
Ще избухвате бързо при подобни прояви и ще сте склонни дори да задълбочите подобен проблем само за да поставите някого на мястото му и да разкриете неговата истинска същност.
При подобни ситуации все пак си наложете по-голям самоконтрол, защото като буря може да пометете важни за вас отношения или да обидите някой, който няма вина за конкретната ситуация.
Седмицата ще изиска по-голямо внимание или по-добра подготовка за пътуване за мъжете родени под този зодиакален знак.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, през тази седмица ще преживеете по-емоционално събития в живота на млада жена или момиче, чиито планове вие смятате за нереални, твърде рисковани или непостижими.
Ще осъзнаете факта, че не можете да влияете на нейното решение или желание и това ще ви подтиска още повече.
Тази седмица ще бъде благоприятна за финансови или бизнес отношения с вече създадени приятелски или професионални контакти.
Благодарение на нечие предложение, идея или помощ, ще можете да си осигурите по-добър или допълнителен доход.
Като цяло седмицата ще благоприятства финансовите ви дела, но е желателно все пак да бъдете предпазливи и да не „хвърчите из облаците“.
Предстоят ви интересни срещи и разговори, на които ще обсъждате различни действия от финансов характер.
Възможно е да ви изненада предложение за кредит, за по-добра заплата и др.
През тази седмица близка жена: роднина или приятелка ще сподели с вас вълнуващи моменти от личния си живот. Това ще ви въздейства емоционално и позитивно, като ваше лично преживяване.
Тази седмица може да бъде определяща бъдещето на жените над 35 годишна възраст, които ще се намират в период на важни промени или решения.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която ви предстои да се срещнете и запознаете с нови хора. Най-вероятно те са отскоро в града или в държавата, където живеете или са временно във вашето населено място.
Една такава среща може да е предварително планирана, но може и да бъде случайна.
В личния ви живот или по-скоро в любовта ще възникне напрежение свързано с проява на ревност, неприятно недоразумение или реакция вследствие намесата на други хора във вашите отношения.
През тази седмица много по-сериозно ще обмислите свои битови или имуществени проблеми, желания за промени или нововъведения в дома, в който живеете.
По-трудно ще бъде разрешаването на проблеми от имуществен характер, в които има намесени и други интереси: на ваши роднини, съседи и други.
През тази седмица се опитайте да игнорирате негативното влияние на минали събития, загуби или провали и да се освободите от страха от неизвестното или непознатото.
В момента върви една благоприятна промяна в живота ви, която може да засегне вашето семейство или кариера.
Не бива да пропускате тези нови възможности натоварени с излишно безпокойство за бъдещето.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Стрелец, при вас е седмица, в която може да научите или да проследите събития свързани със сериозните здравословни проблеми на мъж, когото познавате.
Психически ще сте подготвени за всякакъв развой на тези събития.
През тази седмица, ако работата ви е свързана с пари или с финансови документи, бъдете максимално концентрирани за да не допуснете грешки или пропуски, които в някои случаи няма да може да коригирате.
Като цяло седмицата ще ви натовари с повече професионални ангажименти, но очакванията ви за постигане на конкретни резултати няма да се реализират.
Вероятно затова ще си има обясними причини или обстоятелства, които са извън вашия контрол.
Седмицата ще бъде трудна за прогнозиране, за тези от вас които ще пътуват. Възможни са всякакви обрати и всякакви неочаквани ситуации.
Едно от хубавите събития през тази седмица ще има връзка с дете или с момиче.
Възможни са новини или събития свързани с бъдеща бременност, с раждане на дете и други.
За тези от вас, които са родители седмицата вещае възможност за специална изява или успех на собственото ви дете.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще очаквате развитието на вече започнали събития или предварително организирани ангажименти и задачи.
Сега обстоятелствата ще са на ваша страна и в голяма степен с лекота ще можете да реализирате плановете си. Седмицата ще бъде благоприятна във финансов план независимо от вашия професионален статус или източници на доходи. Възможни са различни общи действия с членове на семейството ви или с други роднини.
През тази седмица ще бъдете впечатлени или развълнувани от различни събития в семейството на хора, които са предимно ваши приятели.
Възможно е да ви зарадват новини свързани с годеж, сватба, с раждане на дете и други.
Това ще бъде благоприятна седмица за обсъждане или вземане на решения свързани със собствения ви брак.
Както писах по-горе седмицата ще бъде благоприятна във финансов план и през тези седем дни може да очаквате различни новини,
предложение или документ, които ще ви облагодетелствуват с парични постъпления през тази седмица или в близкото бъдеще.
През седмицата може да се ангажирате с важен документ, който ще има значение за дома ви или за имот, който притежавате.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, през тази седмица ще възникне неочаквана неприятна ситуация, която може да има връзка с финансов документ, банкова карта или кредит.
Вероятно предварително сте подценили тази ситуация или сте пропуснали да изпълните своите ангажименти навреме. Подобни грешки и пропуски от ваша страна може да са в основата на различни конфликти или неприятности през седмицата.
Въпреки вашите реакции, вие ще осъзнаете факта че всичко това се дължи на вашата неорганизираност, предоверяване или разсеяност.
Житейските уроци, които ще ви бъдат дадени през тази седмица няма да ви ощетят или въвлекат в неразрешими ситуации,
но ще ви научат по един неприятен начин как да организирате за в бъдеще живота си.
Седмицата вещае важно събитие или промени в живота на момче или мъж, които може да са родени под знака на Телец, Дева или Козирог, но това не е задължително.
В отношенията ви с момичета или с млади жени бъдете предпазливи, за да не останете разочаровани от истинската същност на един такъв човек, зад чиято усмивка се крие съвсем различна личност.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще възникнат ситуации, които ще изискат конкретни решения или ангажименти свързани с бъдещето ви.
Това е важна и градивна седмица, в която няма нищо лошо до бъдете предпазливи, но не е страхливи.
В разговор с приятели ще обсъждате различни възможности за по-добри доходи или за някаква допълнителна работа.
Ще възникнат различни интересни идеи, които ще се нуждаят от повече време за тяхното обмисляне и проучване.
Като цяло тази седмица вещае добри доходи или печалби, ако работите в сферата на търговията.
Много важно ще бъде през тази седмица да постигнете и да съхраните една стабилност в семейството си.
Ще имате такава възможност предимно във финансов план и то в следствие на определени ваши практични идеи и действия.
През тази седмица може да възникне стресова ситуация свързана със здравословен проблем на човек, който най-вероятно живее в друго населено място.
Тази седмица ще бъде неблагоприятна за пътуване, затова ако ви се наложи такова бъдете максимално концентрирани при шофиране.

Риби

Ако сте родени под знака на риби, през тази седмица ще имате предварителни планове или очаквания свързани с различни дела от материален или имуществен характер.
С каквото и конкретно те да са свързани, ще имате възможност за тяхното развитие.
През тази седмица по-неясни или проблематични ще бъдат отношенията ви на работното място.
По-трудно ще изпълнявате професионалните си задължения или ще срещате по-често различни спънки и затруднения.
През седмицата може да срещнете ваши бивши колеги или да научите различни интересни новини,
свързани с ваша предишна професионална позиция.
Отношенията ви с жена от семейството, като майка, баба, сестра и други ще са деликатни поради нейни песимистични настроения или нежелание за разбиране на неща, които са приоритет за вас в момента.
Като цяло разминаванията помежду ви ще се дължат на различия в поколенията и в начина, по който приемате нещата от живота.
Повод за събиране ще са приятни емоции или събитие в живота на млад мъж, който ще има какво да празнува или ще се радва на постигнат успех в живота си.

Източник: astro.velida.net