Григор Димитров: Това исках, това преследвах и сега се събуждам до него

Преди няколко години, когато паднах до под 40-о място в света, беше трудно.

Първата ни ракета Григор Димитров вече релаксира след тежкия сезон, но емоциите от спечелената в неделя купа от ATP Finals в Лондон не стихват.
Сайтът на ATP излъчи интервюто на шампиона, в което той говори, седнал на 30-ина сантиметра от трофея. Ето акцентите  от интервюто на Григор.
"Различна сутрин беше, събудих се и не мислех за нищо друго - казва световният №3 в тениса, гледайки към купата. - Това исках, това преследвах и сега се събуждам до него. Невероятно.
Преди няколко години, когато паднах до под 40-о място в света, беше трудно. Мислих много върху това кой съм като играч, но никога не загубих вяра. Целите за догодина са още по-високи, бъдете сигурни.

Татко не проявява много емоции, мама е по-шумната от двамата. Но за татко това е всичко на света, защото той е първият ми треньор, той ме въведе в тениса. Дани Валверду първи си тръгна от корта след финала, вече беше в съблекалнята, а аз го търсих да си направим снимка с трофея. Такъв е. Но имаме отлична връзка с треньора ми.
Обичам британските фенове, бяха страхотни цяла седмица и обожавам това място. Естествено, българските фенове в залата също бяха страхотни.
Всичко изглежда просто... Но има нещо важно - вече знам какво да очаквам, когато печеля. Приятно е.