Гришо със суперлативи от най-известните спортни журналисти

Андрю Касъл подчерта, че световният номер 3 е под пара и трудно може да бъде спрян

Победата на Григор Димитров над Ник Кириос в осминафиналите на "Аустрелиън Оупън" отприщи огромна вълна от коментари в социалните мрежи от страна на специалистите.

Един от първите, които поздрави българския тенисист, бе съперникът на Гришо.

Кириос написа: "Тежка битка срещу моя добър приятел Григор Димитров. Не успях да спечеля срещата, дадох всичко от себе си, но явно не беше достатъчно. Благодаря ви за подкрепата!"

Спортният журналист Саша Озмо похвали двамата след срещата, споделяйки, че се е получил много стойностен мач. Специалистът дори каза, че този сблъсък е достоен за полуфинал.

Джим Уилсън от 7 Sports също не скри възхищението си от епичния мач, който направиха двамата тенисисти.

"Факторът Wow е налице! Невероятна игра, поздравления за Григор." Малко по-късно той отново изрази мнение, свързано с Димитров: "Аз бях един от най-големите му критици, но определено съм впечатлен. Много дълъг път има още до трофея, но ще видим до какъв етап ще достигне. Поздравления отново, Григор!"

Разбиращите от тенис продължиха да отправят суперлативите си към българския играч, като журналистът на "LBC" - Андрю Касъл, подчерта, че световният номер 3 е под пара и трудно може да бъде спрян.