Equinox: Можем да спечелим Евровизия

Изпълнението на песента „Bones“ се превърна в едно от най-коментираните в социалните мрежи

Това е голямо постижение, но в същото време - и огромна отговорност. Продължаваме да работим здраво и се надяваме да се представим още по-добре на финала. Убеден съм, че имаме сили за първото място“. Това каза за Дарик радио един от членовете на Equinox Владимир Михайлов, минути след като групата се класира за финала на конкурса „Евровизия”.

Във вторник вечер в Лисабон „Equinox“ се представи отлично и спечели сърцата на жури и публика в един от най-оспорваните полуфинали в последните издания на музикалната надпревара.
 
Изпълнението на песента „Bones“ се превърна в едно от най-коментираните в социалните мрежи. Според букмейкърите страната ни има шанс да се бори за първите места на финала в събота.

„Бяхме убедени в това, което правим. Искахме да се фокусираме изцяло върху нашата работа, която е доста сложна. Мисля, че изпълнихме тази задача и резултатът е видим. Искаме да благодарим на всички наши приятели, които ни подкрепят и гласуват за нас. Правим всичко за България, за модерния имидж на нашата държава, за едно красиво послание и се радвам, че можем да се обединим около него“, каза още Михайлов.

Той бе категоричен, че „Equinox“ ще гони „най-доброто възможно класиране за нашия проект”.

„Всичко зависи от оценките на журито и подкрепата на феновете. Ние ще се постараем да си свършим работата по най-добрия възможен начин. Ако успеем да вдъхновим вас да ни подкрепите, значи всичко е наред“, каза още музикантът.