Драма: Пауло Аутуори е пред раздяла с "Лудогорец"?

Новината е доста изненадваща, предвид целите, които бяха поставени пред бразилеца в Разград

Пауло Аутуори

Пауло Аутуори

Главният мениджър на "Лудогорец" Пауло Аутуори е пред раздяла с "орлите", пише "Тема спорт" позовавайки се на някои местни медии в Колумбия.

Причината е предложение, което специалистът е получил от Атлетико Насионал. В момента отборът се води от временен треньор, а ръководството на тима иска бразилецът да застане начело за постоянно.

Според медиите, раздялата се очаква да се случи до седмица, което е доста изненадващо предвид целите, които бяха поставени пред Аутуори в Разград.

"Аутуори е един от вариантите за нов старши треньор на Атлетико Насионал. Нещо повече - твърди се, че той ще пристигне заедно с Виктор Уго Аристисабал, който ще бъде негов асистент. Те се познават от съвместния им период в Сантос през 1999 година", пише "Futbolete.com".

В друга медия - "Еltiempo.com" са по-категорични в информацията си: "Пауло Сезар Аутуори ще бъде новият треньор на Атлетико Насионал".

В събота е дербито в Колумбия между Атлетико и Индепендиенте, а в страната твърдят, че развръзка по казуса "Аутуори" ще има още преди него.