Арогантност ала КОЙ: Името „Пеевски“ действа като дизайнерска дрога

Водела се война срещу тези, които се осмеляват да кажат истината за задкулисните им ходове и операции около КТБ

Депутатите от ДПС  Йордан Цонев и Хамид Хамид представиха законопроекта си за „вторичното разграбване на КТБ" пред в Народното събрание. Освен тях вносител е един депутат, признат за-чудо на родната демокрация, известен рупор на свободата на словото, меч на истината и справедливостта.

Този трети верен другар на Ментата и Кус Кус, разбира се, е самият Делян Пеевски, който  вчера обясни мотивите за изготвянето на закона чрез изумително открито писмо, изпратено до медиите.

Представянето на законопроекта се оказа чудесен повод за поредната подигравка с т.нар. "свобода на словото", която в нашите условия се превърна в "оксиморон на оксимороните".

От сайта БЛИЦ  проявиха крайна арогантност, бранейки чорбаджията на вестникарския пазар, а и на по-голямото парче от медийната баница у нас.  По думите им се води война срещу тези, които се осмеляват да кажат истината за задкулисните ходове и операции около КТБ. Най-вероятно имат предвид себе си, което би било крайна форма на черния хумор, ако не беше жалко. Че не те водят войната, а срещу тези храбри кръстоносци на истината се води война.

  "Името „Пеевски“ подейства на медиите от кръга „Капитал“ като дизайнерска дрога на британски пубертет в Слънчев бряг. Вследствие това онлайн пространството плюс социалните мрежи беше наводнени от коментари тип: „Тия ли ще ни казват какво се е случило с КТБ, та те я ограбиха. Нали така прочетохме в книгата на Прокопиев...“, твърди главният редактор на изданието "явлението" Ивайло Крачунов. Какво повече може да се каже за поражението, което КОЙ нанесе на медиите...

"Колко мъка има по този свят, Боже", както е забелязал класикът.