Депутат-запалянко от БСП "реже глави" , повтаря думичките на Корнелия Нинова

Народният представител от БСП Иван Ченчев, който е известен с това, че се интересува основно от футбол, заяви в студиото на "Денят ON AIR", че напускането на парламента от страна на Цветан Цветанов е закъсняло.

"Не веднъж казахме, че Борисов като отреже главата на някой от своите подчинени и като дойде друг, моделът остава същия. Цветанов си отива, моделът си остава", категоричен беше Ченчев, който хич не се напъна да измисли някаква формулировка сам, а просто повтори думите на лидера си Корнелия Нинова.. 

Депутатът от левицата, който беше пресаташе на ЦСКА, благоволи да припомни, че Бойко Борисов е създал ГЕРБ и обявил, че целта ѝ е да се бори корупцията, като заключи дълбокомислено:

"Сега 10 години по-късно, корупцията пребори неговата партия".

Тук вече говорим за точно повторение на думите на Нинова, казани преди дни.

Фамозният народен представител от БСП беше категоричен още, че предсрочните парламентарни избори у нас са изключително необходими и за пореден път изрази заявката на левицата да спечели евровота след два месеца.

"Консистенцията вътре от парламентарните сили, които в момента са в парламента, са едно цяло. Те са едно", посочи велемъдро Ченчев.

Той допълни още, че за предстоящия избор на български представители в Европейския парламент всички изразяват сходни приоритети, но въпросът е как се отстояват те, защото по думите му представители на други партии сменяли позициите си по дадени въпроси.