Дъщерята на Наско Сираков скочи срещу Кирил Домусчиев заради избора на шеф в БФС

Отговори на бизнесмена за нападките срещу баща ѝ

Славея Сиракова

Славея Сиракова

Дъщерята на Наско Сираков - Славея разкритикува Кирил Домусчиев във Фейсбук профила си. Тя нарече с цветни думи собственика на "Лудогорец" и констатира, че няма представа от футбол. Повод за гнева на щерката на футболиста станаха думи на разградския бизнесмен по адрес на баща й:

"Твърдо ще подкрепя Михайлов. Другите две имена - на Любослав Пенев и Наско Сираков, са абсурдни. Къде са били управници те в последните години? Председателят на футболния съюз трябва да е авторитет, но да има и визия, концепция за нещата. Да е създал и построил нещо в живота си. Вижте Борислав - тази база в Бояна е изцяло негова заслуга. Михайлов осигури земята от правителството, а след това и финансирането. Боби е признат и в УЕФА. А там прости хора няма". 

Вижте съобщението на Славея в нейния Фейсбук профил:

Кой стои зад кандидатурите на Наско и Любо? Кръгът "Царско село" и определени президенти на клубове, естествено. Все пак не сме паднали от Марс", каза Домусчиев

"Когато преди години се запознах с Кирил Домусчиев, останах очарована от маниерите и възпитанието му. Срещнах един елегантен мъж и човек, който ми направи изключително добро впечатление. Днес обаче ще пиша, защото не ви дължа обяснение, но неговите думи и "определения", които засягат Наско Сираков ме закачиха по опашката и ме накараха да се обърна! Когато започнах спортната си кариера като състезател на ЦСКА, не знаех, че в годините тези два Гранда ще са в кръвта и адреналина ми! Не знаех, че като внучка на първия Световен шампион на България за всички спортове днес ще отговоря на човек, който е далече от спорта и неговата история! Сега моето Его и звездни капризи, поради липса на достатъчно информация и спортна култура за младите ще прокънти малко по-далече от амбициите му!

Сираков за мен не е Левски, нито Реал Сарагоса, нито Славия... той е Футболът, който не разбираш, защото смесваш с бизнес без емоция и адреналин! Сега се сетих, че на мача Лудогорец-Реал Мадрид истински се радвах, че български отбор играе срещу любимите ми крале и ги подкрепях! Кога точно реши, че ще определяш УСПЕХИТЕ на футболисти изградили история и кога забрави, че без тази история нямаше да ти обърнем нужното внимание?!!! Има обаче и нещо друго... Ти също допринасяш за футбола в България и това радва хората, радва и мен, но след изказването ти... Моето уважение към хора, като теб е подобно на орела, който с един куршум пада и вълк го изяжда... Мисли си, че лети високо, но с команда каца на дланта ти! Ти си един з....к, защото на мен Петко Сираков ми позволяваше да правя това, което ме правеше щастлива и ме радваше! Само един шампион и човек с голямо сърце може да го направи, а когато имаш внуци, ще си спомниш за думите ми!!!".