"Чистотата" на Пеевски пак роди протест

Депутатът-олигарх всъщност управлява вече държавата, твърдят от инициатива "Правосъдие за всеки"

Инициатива "Правосъдие за всеки" призова за протест на столичния площад "Независимост" в неделя вечер, като сподели във "Фейсбук" следния призив:

Пет години след големия протест "DANSwithme" ни казаха директно, че Пеевски е "най-проверяваният и чист човек" в държавата!

Депутатът олигарх всъщност управлява вече държавата, а тя почти явно обслужва интересите му. Но не е само той! Затова нямаме вече държава, нито върховенство на правото и независимо правосъдие, а обслужваща олигархията котерийна организация по интереси. Време е да се обединят протестните каузи и свободните хора, за да си върнем държавата, свободата, достойнството и чувството за справедливост! Това сме длъжни да направим и завещаем на децата и внуците си!
В неделя ние, от Инициатива Правосъдие за всеки", ще участваме символно в това първо по рода си протестно събитие. Каним и всички вас да се присъедините, като пропуснете един мач от Световното първенство за да подкрепите крехкото гражданско общество и неговите смислени каузи!