БСП -Варна празнува Деня на труда под цинични и вулгарни надписи

Увлечени от еуфорията на празника социалистите не забелязаха в какъв капан са попаднали

Видни социалисти от Варна, сред които са депутатът Иван Иванов, бившият депутат и виден член на ръководството на БСП Борислав Гуцанов, бившата депутатка и министърка Анелия Клисарова и др. изпаднаха в смотаняшка ситуаци на връх 1-ви май - празникът, на който столетницата проведе митинги срещу бедността. Незнайно как варненските социалисти избраха странно място за честването на Деня на труда - сцена, над която са изписани цинични и вулгарни надписи. 

Ето какво написаха на страницата си във Фейсбук социалистите от Варна: 

"Стотици членове и симпатизанти на БСП, и варненци, се събраха на сцена „Раковина” в Морската градина по покана на градската организация на БСП-Варна, за да отбележат Деня на труда. В празничната програма участваха Танцов състав „Фолклорни ритми”, възпитаниците на „Палас студио“ и Фолклорна група „Надежда“ при читалище „Христо Ботев“- Варна."

За по-голяма автентичност организатори гордо публикуваха и цял куп снимки от събитието.

Те станаха повод не само за усмивки, но и за основателна иронични и саркастични коментари към варненското БСП. Явно обаче социалистите са били толкова увлечени от еуфорията на празника, че дори не са забелязали в какъв капан са попаднали.