Бразилците ликуват в Москва: Мюлер чао, Мюлер чао, Мюлер чао, чао, чао! (ВИДЕО)

Мелодията е на известната италианска песен "Бела чао", когато и тримата герои на песента разплакаха Бразилия през 2014

В Бразилия радостта е двойна - отборът хем се класира за осминафиналите на Световното първенство по футбол, хем няма да играе срещу Германия.
Това става ясно от медиите в най-голямата латиноамериканска държава, както и от атмосферата в Русия.

Съществуваше реална възможност двата тима на се срещнат още на осминафиналите. Това щеше да бъде факт, ако единият отбор бе първи в своята група, а другият - втори. Никой обаче не желаеше такъв сблъсък на толкова ранен етап от Мондиала, пише КлубZ. Изглежда, такава вероятност притесняваше повече бразилците. И неслучайно - преди 4 години те бяха разгромени пред собствената си публика с 1:7 на полуфинала на "Маракана" в Рио. А след това Германия стана световен шампион.

Спортното издание "Лансе" се подигра със стар туит на Тони Кроос, с който той честитеше на бразилците 2017 г. Вместо последните две цифри полузащитникът, отбелязал два гола в онзи знаменит мач, бе сложил знамената на Бразилия и Германия.

Сега пък "Лансе" му честити 2018 г. Но вместо първите две цифри са знамената на Южна Корея и Германия. Вчера азиатците победиха първенците на планетата с 2:0.

Бурна радост настана и сред бразилските запалянковци в Москва. Разпространен бе видеоклип как "торсидата" пее: 

"Сами Кедира и Тони Кроос, о, Мюлер чао, Мюлер чао, Мюлер чао, чао, чао."

Мелодията е на известната италианска песен "Бела чао". И тримата "герои" на песента разплакаха с голове Бразилия през 2014 г.