Борисов става дядо за втори път през септември

Новороденото пак ще е мъжко и ще носи името на другия си дядо

Снимка: Фейсбук

Снимка: Фейсбук

Премиерът Бойко Борисов ще стане дядо за втори път тази есен. Щерката на Бойко Венета е бременна в четвърти месец от приятеля си Иван Анастасов, с когото живее на семейни начала от близо 10 години.

Дъщерята на премиера вече не крие наедрялото си коремче, докато разхожда първородния си син Бойко Втори из алеите на парка в Банкя.  Според признанията на самата Венета, направени пред любопитните й комшии, терминът й е за средата на септември, пише "Уикенд". 

Предварителните прегледи на видеозон са показали, че Венета отново ще дари приятеля си с мъжка рожба, като засега името на бъдещото бебе не е споделяно от майка му. Съседите на премиера обаче предполагат, че новороденото ще носи името на другия си дядо – бащата на Иван Анастасов.   

Венета роди първото си дете на 31 януари 2016 г. в „Майчин дом“, като за израждането на Бойко Втори помогна каката на премиера д-р Красимира Иванова. Преди няколко месеца – на 1 ноември 2017 г. и по-голямата сестра на Борисов стана баба, след като синът й Димитър и снаха й Теодора се сдобиха с близначета, кръстени Борис и Красимир. Министър-председателят ще бъде кръстник на своите племенници.