Вижте какви трикове използват БГ звезди срещу уроки и зли очи

Миглена Каканашева – Мегз, като приключи връзка с мъж, изхвърля всичко от него, дори и да й е подарил диаманти

Суеверия и зли очи мъчат родните фолкпевци. Много от тях неведнъж са споделяли как се предпазват от уроки, пипе в. "Телеграф". Най-шокиращите признания направи певицата и бивша брадърка Дебора, която издаде, че ежедневно става жертва на недоброжелатели, които целенасочено й изпращат негативна енергия. „Вярвам, че съм била урочасвана, и съм на мнение, че има много енергийни вампири, които черпят от хората. Случвало ми се е да ми става лошо и отпаднало в компанията на даден човек, в такъв момент приключвам отношения, защото присъствието му ме натоварва. Може да черпи от мен, без да иска“, споделя Дебора и допълва, че никога не е сваляла червения си конец. 

Колежката й Ваня носи амулет за късмет в джоба си. „Прилагам малки трикове, които предполагам всеки използва в подобни случаи – чукаш на дърво или други подобни неща против лош късмет“, казва тя. 

Сред певиците, които се пазят от уроки, са Анелия, Преслава и Алисия. Те често са споделяли, че не желаят да говорят за личния си живот поради куп причини, едната от които е реакцията на обществото, която може да повлияе на бъдещето им. 

„Много често ме боли главата. Като малка баба ми казваше – погледнали са те с лоши очи. И взимаше малко вода и ми измиваше челото и ми повтаряше: „Махайте се, лоши погледи, това е най-хубавото дете“. Винаги, когато ме заболи главата, по детски си го правя. Аз съм много вярваща и знам, че има кой да ме пази“, споделя Миглена Каканашева – Мегз, която като приключи връзка с мъж, изхвърля всичко от него, дори и ако й е подарил диаманти. 

„Ако черна котка ми пресече пътя, правя три крачки назад и после тръгвам пак“, споделя Тони Стораро. 

Маги Бадер, въпреки че е суеверна и вярваща, споделя, че като види черна котка, й дава път и смята, че това е на щастие. „Лейди България“ Елизабет Методиева не е суеверна и смята, че неща като черна котка, петък 13-и счупено огледало са на късмет. Но пък вярва, че енергийни вампири съществуват и тя е ставала тяхна жертва. 

Габриела Гълъбова – Мис Джуки не е от вярващите. Според нея зли очи няма, има лоши хора, а червеният конец на ръката й е заради любимият й футболен отбор. Плеймейтката Жанет също не вярва, но пък й се е случвало да се страхува. „Чела съм много за магиите, не ги отричам напълно“, споделя тя. Мис Силикон Габриела Попова спазва едно единствено суеверие – когато тръгне на път, да не се връща. 

Коцето вярва в уроките и злите сили. „Не го признавам пред всеки. Знам, че ако правиш лошо на някого, то се връща към теб. Всяка вечер се моля на Господ и пожелавам на зложелателите си да бъдат щастливи. Сутрин пък благодаря на Вселената за всичко, което имам. Като гледам колко щастие има в живота ми, едва ли съм бил урочасван“, отсича той. 
Ася Капчикова също е била урочасвана. „Доскоро имах 2 червени конци на всяка ръка, но сега съм само с един на лявата, тъй като този на дясната се скъса именно от зли очи“.