Б.Т.Р. забива на голямата сцена в НДК през март 2018 (ВИДЕО)

По време на концерта бандата ще представи своя последен музикален проект

„Моята сила" е първият сингъл от новия албум на Б.Т.Р., чиято премиера - концерт ще бъде на 29 март 2018 г. в зала 1 на НДК.

На този етап новият проект на култовата банда включва 10 песни, с определено завръщане към твърдия звук. Следващото заглавие, което скоро ще бъде в ефира е парчето „Невидими стени" и то разказва за ограниченията, които ни налагат нашите собствени страхове.

Видеоклипът към новия сингъл на Б.Т.Р., „Моята сила" вече е факт. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р. Както в клипа на „Несбъдване", така и сега Б.Т.Р. залагат на филмовата визия. Сюжетът е по-близо до екшън драма, главната актьорска задача е поверена на басиста Иван Калфов. Неговият герой е въвлечен в престъпна история, унищожавайки архив, който уличава жената, която /може би /обича докато останалите от групата се опитват да му помогнат. В ролята на мистериозната жена е моделът Олга Модева.

Видеоклипът е сниман в края на юли в динамични метереологични условия - 40 - градусова жега при снимките на покрива на сграда в центъра на София, последвана от буря с градушка в гората на територията на киноцентъра на Витоша. А екипът, заснел видеото, е начело с един от най-популярните български актьори - Асен Блатечки, който тук се изявява и като режисьор.