Анна Курникова и Енрике Иглесиас станаха родители на близнаци

Курникова и Иглесиас са заедно близо 17 години и са щастливи без да имат сключен брак

снимка: Cosmopolitan

снимка: Cosmopolitan

Бившата тенисистка Ана Курникова и певецът Енрике Иглесиас са станали родители на близнаци - момченце и момиченце, които ще носят имената Никълъс и Луси, съобщи Контактмюзик, посочва Нова ТВ. 

Според сайта TMZ бебетата са се появили на бял свят в събота, 16 декември, в Маями. Новината вероятно е изненадваща за почитателите на 36-годишната бивша тенисистка от Русия и 42-годишния испански изпълнител, тъй като те успяха да опазят в тайна щастливото събитие. 

Интересно е също кога прочутият дядо на близнаците, латино звездата Хулио Иглесиас, ще се запознае с тях, след като по-рано през годината Енрике призна, че баща му все още не се е срещал с Ана Курникова, въпреки че връзката му с нея датира от далечната 2001 г. 

Иглесиас сподели още, че въпреки че са заедно от дълго време, с Курникова не правят планове за скорошна сватба. Певецът обясни, че те отдавна са като семейна двойка и са "просто щастливи" от начина си на живот. 

Курникова и Иглесиас са заедно близо 17 години, като връзката им мина през редица раздели и събирания, но в крайна сметка двамата се врекоха един на друг в любов по най-прекрасния начин.