Алена: Президентът влиза в година на плашеща кармична разплата за грешки, които сам е предизвикал

Борисов се намира в година на съдбовно подчинение, което му налага такт и умереност, разкри астроложката

Светлана Тилкова - Алена

Светлана Тилкова - Алена

„Президентът Румен Радев навлиза в годината на плашеща кармична разплата”, каза Светлана Тилкова – Алена по бТВ.

„Той трябва внимателно да преценява думите си, да не изземва функции, защото след 18 юни може да се стоварят върху него съдбовни наказания, които сам е предизвикал”, допълни още Алена.

За премиера Бойко Борисов тя заяви, че той се намира в година на съдбовно подчинение, което му налага такт и умереност. „Трябва да е смирен, кротък, тактичен и умерен, но ще има възможност да постигне хармония в отношенията”, поясни астроложката.

Лидерът на опозицията Корнелия Нинова и вицепремиерът Валери Симеонов се намирали в т.нар. „година на емоциите”.

„Нинова излиза на 16 януари от нейната, а Симеонов – на 14 март. Чакам с голямо нетърпение кога и двамата ще влязат в годината на новото начало и ще тръгнат успоредно по пътищата си”, коментира Алена.

По думите ѝ годината за Корнелия Нинова може да се окаже много трудна.

Годината на Луната налага такт, умереност и търпение"Всяка изречена дума и нападка се връщат като бумеранг. Луната налага да няма агресия," казва Светлана Тилкова-Алена.

По думите й няма никаква причина да има предсрочни парламентарни избори у нас. „В коалицията понякога ври и кипи, защото Валери Симеонов е в лична година на емоции, както и Корнелия Нинова. Лидерът на опозицията влиза в година на ново начало на 16 януари, но то може да се окаже много трудно, заради ходовете, които е предприела по-рано. Хубаво е политиците да не се подиграват с планетите, защото те оставят ярка следа в живота ни“, предупреди Алена. Тя припомни, че Нинова е обявила датата на вота на недоверие по време на ретрограден Меркурий. Всичко беше много разнопосочно, преплетоха се различни теми. Стана някакви какафония в БСП“. Астроложката подчерта, че годината на Кучето, в която навлизаме не е много благосклонна към петела – годината, в която е родена Нинова.