Земеделската компания "Агрион" взе големия приз на КРИБ

Вицепремиерът по икономическата и демографската политика връчи ценната награда

Земеделската компания "Агрион" взе големия приз в категорията "Растеж" по време на годишните награди "КРИБ – Качество, Растеж, Иновации от България" на едноименната работодателска организация. Общо 25 компании бяха номинирани за наградите на КРИБ, а в категорията "Растеж" се надпреварваха 8 дружества от различни сфери на икономиката.

Мариана Николова, вицепремиер по икономическата и демографската политика връчи ценната награда на изпълнителния директор на "Агрион" Анатоли Георгиев . Бляскавата церемония събра над 400 представители на бизнеса, министър-председателя Бойко Борисов, министри, депутати и др.

Целта на учредените през 2015 г. награди е да се стимулира качественото и иновативно българско производство. Отличените фирми ще бъдат пример за всички, които правят бизнес в България и налагат нови, по-високи стандарти в икономиката, казаха от КРИБ.

"Впечатляващият ръст, който компанията постигна по всички ключови показатели, превръща "Агрион" в земеделски бранд №1 на България. Тази награда ще бъде наш стимул да продължим да полагаме усилия в посока окрупняване на земеделската земя, подобряване на статута ѝ и повишаване на нейната добавена стойност", каза изпълнителният директор на земеделското дружество Анатоли Георгиев.