Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 септември - 2 октомври)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, две астрологични събития ще определят събитията през тази седмица. Едното е преминаването на управителя Марс в земния знак Козирог. Другото е Новолунието в противоположния знак Везни, което ще ви направи чувствителни към личните и партньорски отношения. Възможно е противоречие между желанието за фино и концентрирано поднасяне на любовни чувства и усещането за съмнение и ограничение в изказа на същите. Ще имате нужда от сигурност, която ще потърсите в партньора си. Чувството за дълг и чувството на любов могат да се слеят и съвпаднат.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, емоционална свръхчувствителност, която ще доведе до важна и уникална възможност. За сетивата ви това ще е изключителен шанс и преломен момент. Ще притежавате безспорен чар, който няма да остане незабелязан от противоположния пол. Любовта ще се настани трайно, но си дайте ясна сметка дали това е точния човек за вас. Ще бъдете прекалено грижовни, състрадателни и отзивчиви, поради което някой може да се възползва неправомерно. Специално внимание отделете на посланията на сънищата си.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, Новолунието в сходния въздушен знак Везни ще ви помогне, ако търсите да приложите нов дипломатичен подход или баланс в действията и взаимоотношенията си. Новолунието ще ви подканя към спокойни и внимателни разговори, без излишен стрес и емоционални изблици. Ако съзнателно искате да разрешите конфликт от личен характер или да сте медиатор в чужд спор - това е моментът. Идеално време за нови проекти в областта на обществените организации, публичните изяви и общуването.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Новолунието във Везни през тази седмица ще внесе хармония, красота и естественост, които могат да проникнат в почти всички сфери на дейност и дори неочаквано да разкрият нови перспективи, постижими именно чрез такт, умереност и предвидливост. Ще можете да видите и двете страни на някои проблеми, да прецените добре и вашата и чуждата гледна точка, да изгладите недоразуменията и в крайна сметка да отсеете това, което е съществено и значимо, намирайки разумно решение.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, Новолунието във Везни е подходящо за декорации в интериора, за грижа в стила на обличане и въобще за изискания външен вид. Към което и да подходите ще бъде с грация и вкус. Ще ненавиждате конфликтите във всяка форма и вид. Внимавайте само прекаленото желание за избягване на разногласия да не премине в компромиси и пренебрегване на собствените потребности. Избягвайте колебанието и абстракциите. Както си подредите приоритетите сега, така ще се реализират те през следващия един месец.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, с лекота ще откривате невидими за останалите хора дори съвсем малки грешки и несъвършенство. Незаменими ще сте там, където са необходими педантичност, максимална прецизност и абсолютна точност. Най-подходящи ще са професии, свързани с чертежи на машини, с цифри и математически формули и уравнения, компютърно програмиране, дизайн на машини и детайли, счетоводство. Новолунието в съседния знак Везни ще ви насочи към нови възможности за материални придобивки и парични постъпления.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, Новолунието във вашия знак през тази седмица е идеално време за стартиране на публичните изяви, дебати, медиация, партньорства, реда и закона, културата и изкуствата. Няма да ви липсва чар, изтънченост и находчивост, дори и обичайно да не се славите като дипломат. Ако сега създавате нови партньорски отношения, много вероятно е те да се окажат устойчиви и дълготрайни, тъй като момента е удачен да осъзнаване и разбиране светогледа на човека на срещу вас.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще изразявате отношението си към останалите по приятелски и отворен начин, но все пак няма да показвате емоции. С удоволствие ще събирате приятели за всякакви дискусии и приятелството ще означава много за тях. Взаимно ще се учите да бъдете по обективни, да не поемате лично пораженията или победите, а да разберете, че това е начина по който животът се разкрива пред всеки. Навикът да насилвате нещата до получаване на резултат ще се замени с готовност да вървите постепенно стъпка по стъпка до заветната цел.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, стремглаво начало на седмицата. Съвпадът на управителя на вашия знак Юпитер със Слънцето е време за подобрения, хармонизация и реализация. Ще стабилизирате отношенията в любовта и брака. В социалната сфера ще постигнете целите си, ще разширите възможностите за професионално и делово влияние. Благоприятен период за начало на нови дейности. Лесно ще решавате проблемите. Възможност за обогатяване, подобряване на финансовото състояние и материални придобивки.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще привличате нови запознанства и приятелства, ще обичате приятелите да са около вас, но без прекалено да се сближавате. Ще ви се наложи да вложите повече усилия, за да постигнете така желаната хармония с партньорите си, като в същото време оставите и достатъчно въздух и лично пространство. Не бързайте под въздействието на различни чувства да променяте каквото и да било. Насочете енергията си към творчески занимания, след което ще останете приятно изненадани от себе си.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, Новолунието в сходния въздушен знак Везни през тази седмица е подходящо време за вдъхновение и творчески развитие, за писане и рисуване, за общуване и пътуване, за придобиване на познания, за откриване на подходящите учители, за търсене и намиране на информация, за предсказания и кармични прозрения, а също и за работа в групи и колектив. Това е време за сърфиране в света на идеите и концепциите, стартиране и интелектуален растеж.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, с Новолунието във Везни през тази седмица чувствителни ще са тазът, бъбреците и пикочният мехур. Има опасност от възпаления в тази област, от цистит и проблеми с отделителната система. Избягвайте натоварване на тазобедрените стави и операции, освен ако не е наложително. Енергията на новолунието е лека, флуидна и неутрално уравновесяваща, по своето качество е светло-въздушно. Носи оптимизъм, радост, бърз интелект. Цветовете са бял, оранжево-жълт, златен.