Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (22-28 август)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, предстои сложна в астрологическо отношение седмица. Възможно е да бъдете въвлечени в интриги или недобронамерени действия на някой, който ще се възползва от вашата наивност и добродушност. В бизнеса и отношенията също съществува опасност от измама и заблуди. Разсеяност и неефективност в работата ще спъва голяма част от заплануваните ангажименти. Някои от действията ви ще бъдат твърде далеч от първоначално замислените или ще претърпят значителни промени.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ако искате разширение, пълнота и разгръщане в някаква област, това е времето. Ще забележите подем в живота си, настроението ще е оптимистично и леко, ще подобрите жизнения си тонус, ще отпаднат някои от грижите и ще можете да разгърнете най – добрите си възможности и наклонности. Ще се появи шанс за успех, а с него и чувството за удовлетвореност от постигнатото, увереност в собствените сили и оптимизъм. Много силен и успешен ден неделя.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, началото на седмицата ще кипите от енергия и ще сте активни в осъществяването на контакти между познати и партньори. Бързо ще се сближавате и ще печелите доверието на опонентите си. Но втората част от периода ще бъде сложна и напрегната. На преден план ще възникнат за решаване въпроси свързани както с личните, така и с бизнес взаимоотношенията. Това може да бъде „подплатено“ с интриги, измама и некоректни действия от страна на партньорите ви.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, трудна и неспокойна седмица. Физическо пренапрежение и противоречиви емоционални отношения ще водят до изтощение и ще вредят на здравето и жизнеността. Неблагоприятен период за хора със сърдечни заболявания и високо кръвно налягане. Времето не е подходящо за сделки свързани с недвижима собственост, ремонт, обзавеждане и домашно имущество. Възможни са трудности в деловите връзки и разногласия с партньорите. Особено внимателни бъдете в четвъртък и петък.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, в понеделник ще могат да се възползват от подкрепа на управителя се, все още родените в последните градуси на Лъва. Късно вечерта Слънцето ще премине от своето царствено владение в съседния земен знак Дева. Приоритетите ще бъдат свързани с паричните постъпления и материални придобивка, но до каква степен ще зависи от вашето лично участие и активността, която ще проявите. В любовта могат да възникнат разногласия, противоречия и претенции от страна на партньорите.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, напрегната и сложна в емоционално отношение седмица. Понеделник ще премине с оптимизъм, добри възможности и по никакъв начин няма да подскаже за трудностите, които предстоят. Ще е необходима дисциплина, самоограничаване и приемането на правила, за да разрешите надигащите се проблеми. Ще имате усещането, че буксувате на едно място и че нищо не върви според първоначално замисленото. Родители, роднини, възрастни и болни хора ще имат нужда от вашата помощ и подкрепа.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, в четвъртък бъдете внимателни и не се поддавайте на чара на някой, който ще се опита да ви омае и оплете в паяжина от лъжи. Възможни са проблеми с хората от близкото обкръжение, като братя, сестри, съседи и съученици. Техниката, документацията и кореспонденцията също могат да ви изнервят допълнително.Събота и неделя ще имате условия за прогрес и постигане на дългосрочни цели. Можете да организирате и стабилизирате важни проекти в живота си. Ще възникнат възможности, които не сте очаквали.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, емоционална активна и наситена със събития седмица. Интензивната работа и отговорности ще изискват равномерни и координирани действия. При добра организация и дисциплина усилията ви ще дават конкретни резултати. Можете да създадете благоприятни отношения в професионалната сфера, които ще са стабилни и изградени на здрава основа. Важно условие ще е постигането на баланс между оптимизъм и внимание в работата и кариерата.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, сложна, напрегната и свързана с трудности седмица. Възможно е да се сблъсквате с препятствия и ограничения, от появата на неочаквани неблагоприятни фактори от юридически характер свързани с партньори и съмишленици или конфликти с работодатели. Изненадващи обстоятелства могат да доведат до разочарование или неосъществени амбиции. Тежки отговорности в работата, свързани с много усилия ще водят до пренапрежение, умора, травми и опасности.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, през тази седмица можете да осъществите далечно пътуване или планувано пътешевствие в чужбина. Но не всичко ще върви безпроблемно, защото са възможни недоразумения свързани със закон и право. Старателно наглеждайте багажа и документите, не оставяйте без контрол и надзор парите и картите си. Проверете преди да тръгнете резервацията на вашата дестинация и прегледайте дали не липсва нещо незначително, но което може да създаде значително напрежение и безпокойство.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, ще осъзнаете, че ви е необходима радикална промяна в деловите и финансови взаимоотношения. Някои могат да получат неочаквана новина за наследство или да предприемат действия по застраховане. Други ще направят промяна в дейности свързани с общ бизнес, общи притежания, ресурси и дялови участия. Всичко ще става толкова бързо, че дори няма да си давате сметка какво точно правите, а след това ще е късно за адекватно преразглеждане и промени.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, трудна в емоционално отношение седмица. Възможни са неясноти в бизнеса, семейството и партньорствата, проблеми в практичната реализация на цели, идеи и планове, неочаквани трудности и превратности в бизнеса, кариерата и отношенията. Неумението да се справяте с финансовите въпроси ще води до непрактичност, заблуди или самозаблуди и всякакви разстройства в личния и обществен живот. Бъдете особено внимателни във втората половина от седмицата.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)