Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (30 май - 5 юни)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, през тази седмица някои от събитията, могат да бъдат повторени в началото на месец август. С излизането на управителя Марс от огнения знак Стрелец и встъпването му във водния знак Скорпион, ще имате възможността да обърнете внимание на нерешените важни въпроси, свързани с личната трансформация, финансови и здравни въпроси, полиция, митници или застраховане. Ако погасявате банков кредит, може да ви се наложи да се съобразявате с нови условия, относно лихвения процент или преподписване на клауза от договора.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, през тази седмица ще се забелязва скритост, затвореност или прекалена сериозност и официалност. Този период може да съвпадне с критична точка в някакви дълготрайни отношения. Те могат да се заздравят в постоянни, взаимни задължения или да бъдат прекъснати. Възможно е да възобновите стари отношения в интимен или делови план. По определен начин ще се чувствате самотни и емоционално депресирани. Особено внимателни бъдете в последни три дни от седмицата.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, новолунието във вашия знак през тази седмица ще провокира много нови идеи и ще трябва да отсеете тези, които наистина са важни за вас. Времето е подходящо за нови проекти, свързани с комуникации, писане, общуване, изразяване, пътуване, творческа и мисловна дейност, креативност и изобретателност. Ще се прокрадва във вас чувство за свобода, разнообразие, изобилие, лекота и гъвкавост, а до каква степен ще бъде оправдано ще зависи единствено от вас.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, новолунието във въздушния знак Близнаци е времето на възможностите и на алтернативите. Кажете „не" на традициите. Дайте път на всестранните изяви. Все пак се фокусирайте и си определете център на вашите дейности, тъй като лекотата, с която се сменят разнообразни и пъстри възможности и склонността към непостоянство, може да ви подведе в друга посока. Теорията ще взема превес над практиката. Всичко ще се променя и всичко ще е относително.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, трудна и напрегната седмица. Ще нарастват отговорностите ви във финансово, професионално и юридическо отношение, откъдето ще бъдете с намалена жизненост поради сериозни задължения и преодоляване на трудности. На изпитание ще са подложени силата, издръжливостта и търпението ви. Неразумни решения ще провокират чувство за страх, което ще води до деспотизъм или защитна реакция. Големи изисквания, тежки делови и професионални задължения ще лежат на плещите ви. Бъдете особено внимателни в края на седмицата.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, в началото на тази седмица ще имате различни възможности да подобрите общуването и контактите. Бързо и лесно ще се справяте с комуникациите и търговията, ако те са вашите приоритети. Ще сте заредени с амбиции и увереност във всяко начинание. Ще бъдете търпеливи и постоянни в действията си, което допълнително ще подобри резултатите от работата ви. Близките ви ще се радват на вашата подкрепа и ще изказват възторжено възхищението си.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, ще се създаде напрежение и проблеми в партньорските взаимоотношения. В тази връзка не влизайте в спорове и изясняване на трудни теми, за да не се разгорят скандали и раздели. Освен в любовните отношенията е възможно недоразуменията да се пренесат върху колеги и приятели. Обръщайте внимание на дребните призиви за внимание от страна на вашия партньор, децата, близките ви хора. По-големите жестове на внимание после няма да означават много, ако по-дребните преди това са останали без отзив или незабелязани.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, нужно е да бъдете внимателни и търпеливи в действията си през тази седмицата. Стари и нерешени въпроси от миналото ще изплуват на повърхността и ще ви върнат към проблеми с които не сте се справили. Времето е подходящо да се докажете, да ремонтирате неработещите методи и механизми, да се справите със старите грешки. Това е шанс, който не трябва да пропускате. Максимално се възползвайте от всяка изпречваща се на пътя ви ситуация и действайте.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, новолунието в противоположния знак Близнаци ще ви насочи да направите ревизия, да преразгледате партньорските отношения, както в личен план, така в деловите и бизнес начинания. Крайният резултат може да е натрупване на негодувание и отчуждение между вас. Затова намерете време да покажете вашата обич и признателност към близките си. Не оставайте равнодушни към тях. Съвсем малък жест на внимание може да разчупи ледове и да промени рязко обтегнатите отношения.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ще изпитвате силни емоции от отношението на околните, които могат да бъдат както положителни, така и силно негативни. Вашето поведение ще е ключово затова бъдете позитивни и възприемчиви. Не зацикляйте във собствените си чувства, не променяйте рязко настроенията си. Това не е удачен период да обсъждате важни професионални и лични въпроси. Дори и да се стремите към пределно изясняване, едва ли ще получите еднозначен и окончателен отговор

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, новолунието в сходния въздушен знак Близнаци ще се изразява във вдъхновението, творческите идеи, озарението, предсказването, осъзнаването, вниманието, умствената работа, разширяването на кръгозора, самоизследването, бързия интелект, себеизразяването. Ще преоткриете нови възможности за творческо стимулиране, за писателско вдъхновение, за предсказания, просветление, за комуникативни умения, а също и за фокусиране на вниманието.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, при новолунието в Близнаци тази седмица, изписвайте листове с желания, дайте свобода на творческите си умения. Запалете благовоние от лавандула, акация, розмарин, градински чай или мента докато медитирате. Те са билки на Въздуха и ще подпомогнат всякакви дейности при новолуние в Близнаци. Използвайте светли и прозрачни скъпоценни камъни, също жълти, златни, тюркоазено-сини - бял флуорит, лунен камък, тюркоаз, кристали, лазурит, прозрачен топаз, циркон, жълт кехлибар.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)