Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (25 - 31 април)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще проявите повече раздразнителност и суетност от обикновено. Ще се събират във вас вътрешно напрежение и неудовлетвореност, които ще се опитате да прехвърлите на околните. Естествено никой няма да ви остане длъжен и затова ще ви припомнят стари обиди. Ще се породи желание за агресия, не са изключени и травми поради невнимание и разсеяност. Енергията ви ще се разпилява върху незначителни и маловажни дейности, от което ще страдат изпълнението и крайният резултат.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще бъдете целенасочени и уверени в работата, ще се стремите към постигането на крайни цели. С навлизането на Слънцето в земното ви пространство и планетата управител на вашия знак Венера ще настъпва период на стабилизиране на финансите, намиране на спокойствие, уют и комфорт у дома и сред любимите хора. Ще бъдете търпеливи, уравновесени и въздържани в емоциите, ще преследвате упорито намеренията и идеите си до постигане на необходимите резултати.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, с промяната на посоката на движение на управителя на знака Меркурий в ретроградна, творчеството и умствените способности и дейностите, няма да функционират добре, както ако планетата е активна, за да ги контролира. Затова е възможно да настъпят хаос и неуредици. Ретроградният Меркурий в земния знак Телец ще носи промяна във физичен аспект, ще оказва пряко влияние върху здравето, финансовото положение и професионалната среда.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще ви съпътстват недоразумения и хаос в общуването и комуникациите. Поради някаква причина няма да можете да намерите хората които търсите, ще набирате номера по погрешка, ще губите или ще забравяте телефона си. Ще ви се обаждат стари приятели и хора, за които не сте се сещали отдавна. Батерията на телефона или лаптопа ви ще свършва в най-неподходящия момент. Възможни са затруднения в транспорта, задръстванията ще са повече от обичайното, ще закъснявате, а може да имате и проблеми с личния автомобил.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, ако ви се налага да пишете текст или важен документ ще допускате повече грешки от обичайното. Внимавайте при работа с компютър да не загубите или изтриете данните и информацията. Архивирайте или правете запис на файловете с които работите по-често. В същото време е възможно да откриете случайно стари файлове, съдържащи ценна за вас информация. Не подписвайте важни договори, защото условията по тях могат да се променят и предмета на договора няма да бъде постигнат.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, отложете важните срещи и пътувания, не стартирайте нови начинания и идеи. Възможни са затруднения в общуването, както вие да не разбирате, така и вас да не ви разбират, какво искате. Ако чуете нещо странно да се говори по ваш адрес, не бързайте да се обиждате, най-вероятно не сте разбрали за какво точно става въпрос. Опитайте се да записвате, задачите и ангажиментите си, защото е възможно да забравяте да отговорите на важно писмо.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, ще усетите прилив на енергия и сили, но я насочете в правилната посока, без да се поддавате на силни емоции и чувства. Колкото и да ви иска да промените финансовото си положение се въздържайте от сериозни банкови и финансови операции, теглене на кредити и заеми, тъй като в бъдеще трудно ще бъдат издължени или условията по договорите ще претърпят многократни промени, което няма да е във ваш интерес. Не предприемайте нови начинания и проекти с големи капиталовложения.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, не започвайте нови проекти, защото няма да ви достига достатъчно енергия, за да ги довършите докрай. Много внимателно подхождайте, ако ви предстоят срещи със закона, съдебни процедури, работа с адвокати и юристи под каквато и да е форма. Отношенията с партньорите както в личен план, така и в бизнес начинанията могат да претърпят значителни промени и да се превърнат в мнителни, подозрителни, недоверчиви и конфликтни.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, през тази седмица ще проявите голяма доза несигурност и разсеяност, което ще създаде трудност и спънки в работата. Не стартирайте нови начинания и не вземайте важни решения, защото делата ви ще боксуват и няма да постигнете набелязаните цели. Вгледайте се навътре в себе си, направете анализ на изминалите месеци, дали сте успели да реализирате всичко, което сте планували. Ако има неща, които сте пропуснали, сега е момента да наваксате и да ги реализирате.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, ако сте допуснали грешки в миналото, сега е момента да ги поправите, или ако сте поели по погрешен път, върнете се назад и хванете вярната посока.Не правете значими покупки на стоки най-вече компютри, телефони, техника и автомобили, защото могат да се окажат със скрит дефект.Не започвайте нова работа, не подписвайте важни документи, договори, споразумения, проверявайте това, което пишете по няколко пъти. Преговорите, които водите сега, могат да претърпят промени, които няма да са във ваш интерес.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, ако на някого сте обещали нещо, а не сте го изпълнили, сега е подходящия момент да го направете. Добър период за връщане на заеми и кредити. Не всичко замислено и планирано от вас, ще има големи шансове да се реализира и да се въплъти в действие. Мислете само за нужното в момента без да се впускате в планиране на нови проекти и мащабни начинания. Ще се преориентирате от социалните към битовите проблеми, където можете да покажете оригиналност и изобретателност.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли през тази седмица. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не критикувайте, а вместо това поднасяйте комплименти и си мислете за повече хубави неща. Не започвайте да спорите, защото трудно ще стигнете до помирение. Не стартирайте нови дела и не вземайте важни решения. Желателно е да ограничите контактите с хора, които не познавате достатъчно. Могат да ви въвлекат в някаква неприятна интрига.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)