Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (23-29 ноември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, позитивна и динамична седмица. Подходящ период за водене на преговори и решаване на спорни въпроси договаряне, подписване на документи, изграждане на стратегия и тактика, споделяне на различни проблеми, разговаряне и намиране да допирни точки по взаимно изключващи се теми. Ще откриете повече възможности от обичайните с прилагане на нови идеи на практика, независимо дали са за пътуване, за комуникации, за уреждане на неща свързани с работа и бизнес. Добро време за занимания със спорт.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент, бъдете предпазливи в любовните отношения, защото са възможни емоционални увлечения в съчетание с безотговорност и нежелание да губите личната свобода. По този ще възникват конфликти в брака и любовта, ще изпитате непредвидими реакции на симпатия или на антипатия. Обществените контакти и връзки също ще са подложени на внезапни разногласия и неразбирателство. Внимавайте да не развалите установените отношения и да създадете нови, но нетрайни такива.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, ще ви се иска да говорите повече, дори повече от необходимото. Може да направите блестящ анализ на чувствата си, без всякакво чувство при това. Приказки за емоции, без самите емоции. Чувствата ще се сменят с голяма бързина, както идеите и мислите. Многообразие, непостоянство и всестранна изява. Наслаждавайте се на момента, защото това е вашето време. Може да ви се прииска да смените всичко - от дрехите до партньорите. Виновник за всичко това е пълнолунието във вашия знак.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, не е време за взимане на решения, нито за съдбовни дискусии. Теорията ще преобладава над практиката. Седмица на въображението, писането, говоренето и на противоположностите и двойствеността. Гъвкавост, обективност, приспособимост, промяна и преходност ще бележат пълнолунието в Близнаци. Интелектуална стимулация чрез думи, движение, изплъзване от дадено становище. Не искайте да ви бъде обоснована някаква теория, защото с лекота ще получите обосновката и на противоположната.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв през тази седмица с пълнолунието в Близнаци може да откриете, че имате повече възможности от обичайното, за да доведете до успешен край някой вече започнал проект или да намерите алтернативни варианти, които преди са ви убягвали. Но не бъдете прекалено любопитни, повърхностни, нервни, непоследователни и нетърпеливи. Не натоварвайте раменете, ръцете и дланите, не предприемайте никакви интервенции в тази област, освен ако не е наложително. Не стойте на течение и щадете ръцете си. Бъдете внимателни в неделя.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица ще бъдете изключително точни, премерени, съсредоточени, организирани и акуратни в професионалните си дейности. Възможно е да се наложи да взимате важни и отговорни решения. Сериозна натовареност може да обремени или да намали жизнеността. Поради това да се чувствате угнетени, неспокойни с негативно и песимистично мислене. Ще ви се наложи да общувате с възрастни или авторитетни хора, заемащи официални постове при подписването на сериозни договори.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни в началото на седмицата бъдете внимателни защото са възможни трудности във финансовата сфера, загуби поради импулсивни и неразумни решения. Сходното по стихия въздушно пълнолуние в Близнаци в четвъртък и петък ще благоприятства всякакъв вид социални и публични изяви, срещи с високопоставени лица, маркетинг и рекламна дейност. С лекота ще общувате и водите преговори, ще обработвате информация и документи. Времето ще е наситено с много контакти и ползотворно сътрудничество.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще се наложи да се съобразявате с нови предизвикателства. Въпреки подводните камъни и определени препятствия ще лавирате и успешно ще преминавате. Предимство ще имате ако направите нещо различно и нестандартно. Новите идеи ще се открояват с въображение и мащабност. Препоръчително ще е да забавите донякъде темпото, за да обмислите различни варианти и схеми. Погрижете се за най-близките си хора, отделете им достатъчно време, за да се почувстват значими и обичани.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец не стойте на течение и щадете ръцете си. Подходящо време за масажи, леки физически упражнения и дихателни практики. Ще ви се удават дейности, които се правят с ръце и не изискват усилия. Пълнолунието в противоположния знак Близнаци ще ви помогне в тези дейности. Партньорите в бизнеса и личните отношения ще се нуждаят от вашето внимание и подкрепа. Съобразете се с тяхното мнение за да изградете пълноценна, работеща връзка.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог ще съборите преградите и пречките, които ви ограничават и затрудняват. През тази седмица имате шанса да поемете отговорността за справянето с проблемите. Ще осъзнаете, че се движите в погрешна посока, защото някой друг ви вменява чужди цели и намерения. Вътрешното усещане ще ви подскаже и позволи как да преобразувате проблемните ситуации, като ги замените с нови, удовлетворяващи вашите желания. Стъпете на твърда основа, върху която ще градите съзнателно и пълноценно.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, ще усетите в началото на седмицата, че късмета ви се изплъзва. Пълнолунието в сходния въздушен знак Близнаци ще ви върне в изходна позиция в четвъртък и петък. Точно тогава можете да изградите стратегия и мотивация за постигането на някаква конкретна цел. След точното откриване и поставяне, ще дойде начина за намиране на нейното постигане. Важно е да сте готови, да поддържане необходимата дисциплина, да се съсредоточите върху нея и да работите за постигането й.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, в живота ви могат да се появят хора, които ще имат силно влияние върху вашите мисли и чувства. Колкото и да се опитвате да избягате от влиянието им, по някакъв начин все ще бъдете свързани с тях. Те ще използват страховете и слабите ви места, интуитивно ще чувстват вашата несигурност, а това ще им дава още по голяма сила. Не е необходимо да споделяте проблемите и затрудненията с околните, да обвинявате някого за своите неволи и премеждия, защото по този начин ще се откривате още повече за недоброжелатели си.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)