Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 октомври - 1 ноември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, в следващите две седмици ще чувствате ентусиазъм и увереност в действията, желание и амбиции за реализиране на дълго планирани идеи и проекти. По сериозно този аспект ще се почувства при родените през втората декада на знаците Дева, Козирог, Телец и Риби. Благоприятно време за всякакъв вид финансови дейности, стартиране на нови проекти, инвестиции и големи капиталовложения. В любовните отношения ще изживеете много страст, чувственост и привързаност.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент, през тази седмица ще осъзнавате личните нужди, ще отстоявате собствените граници, ще изграждате себеуважение и себеприемане. Пълнолунието във вашия знак ще ви помогне да изразявате признателност и благодарност за даровете, които получавате, да изпитвате удовлетворение от материалната страна на живота, да се чувствате цялостни, да постигнете търпение и постоянство по пътя към целите, да управлявате своята упоритост и да се доверявате на себе си.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, не планирайте важни ангажименти в началото на седмицата, за да се предпазите от грешки и недоразумения. В личните и служебни отношения бъдете търпеливи и внимателни. Не допускайте нервност и припряност в действията, променливо настроение и дискомфорт в работата. Бъдете внимателни при работа с компютри, телефони и всякакъв друг вид необезопасена офис техника и електрически уреди, тъй като е възможно да се повиши риска от неприятни инциденти.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, през тази седмица пълнолунието в Телец ще подпомогне процеса на завършване на вече започнати неща, като добавя необходимата енергия за пълната им реализация и проявление. Добре ще е да излезете сред природата, да бъдете със семейството си, да се насладите на вкусна храна, или просто да си почините у дома в уютни, обичайни условия. Ще цените спокойствието и уюта и ще се опитвате да не забелязвате тези, които ви разсейват. Ще сте готови да се ангажирате с това за неопределено време.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв пълнолунието в Телец през тази седмица е подходящ период за процеси свързани с преодоляване и отстояване на собствените граници. Ще ви помогне да се освободите от емоционална нестабилност, като се доверите на себе си и собствената си сила. Да се отърсите от неудовлетворението и да не отдавате значение на чуждото мнение за собствената си стойност. Да се разделите с неразположението, както в материален така и в духовен план и да се радвате на живота.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица пълнолунието в сходния земен знак Телец ще помогне да пуснете стари, дълго наслоявани, болка и обида, да се разделите с фамилни модели, които не работят за вас, както и да оставите излишния инат и вредните привързаности. Освободите се от страха за промяна, за да придобиете цялостност и да следвате целите си неотклонно. По този начин колебанията и съмненията дали сте достатъчно значими и стойностни ще бъдат преодолени, както и справянето с материални въпроси.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни в началото на седмица бъдете внимателни, защото са възможни конфликти, некоректна информация или неразбирателства в комуникациите. Офис оборудването може да създаде технически проблеми в телекомуникациите. Преди да потеглите на път прегледайте внимателно транспортните средства за задължителните и важни неща. При шофиране спазвайте правилата за движение. Не се захващайте с тежка физическа работа, защото това допълнително ще доведе до силно изтощение и умора, както и не игнорирайте добрите съвети за сметка на ексцентричните идеи.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, пълнолунието в противоположния знак Телец ще подпомогне процеса на завършване, изясняване и приключване с които сте на финала или искате да се разделите и спрете окончателно. В случая може да решите проблеми свързани с качества като доверие, решителност, постоянство, стабилност, устояване на трудности и самоувереност, както и в сфери като финансите, собствеността и материалните придобивки. Ще се стремите да направите нещо истинско, полезно, нещо което ще донесе забележителен резултат.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец началото на седмицата ще бъде наситено с хармонични и щастливи моменти. Отношенията в семейството ще са балансирани и изпълнени с обич. Работата и деловите контакти ще са съзидателни и творчески. Начинанията ще се правят с лекота и успешно, без напрежение и трудности, дори сами няма да осъзнавате как се случват. Оптимистичната настройка ще се предава на партньорите, а работата ще носи по – голям успех от обикновено. Много хубав период за общуване, за успех в обществото.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог пълнолунието в сходния земен знак Телец ще ви изпълни с практичност, издръжливост, желание да притежавате нещо или някой. Задълбочената оценка на текущите физически усещания ще ви помогне добре да осмислите някои въпроси, които сте отлагали във времето. Делата, изискващи бърза реакция и съобразителност ще е по-добре да се отложат. Добър период за завършване на вече започнати неща, в които ще добавите необходимата енергия за пълната им реализация и проявление.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, нервност, разногласия, безпокойство ще създават проблеми в общуването, комуникациите и транспорта. Възможни са трудности в работната среда. Невъзможност ще изпитвате при съгласуване режима и организацията на работата. Често ще се случват недоразумения или неправилно разбиране от страна на околните. Не взимайте прибързани решения, не действайте импулсивно, непрактично и непоследователно. Неочаквани събития могат да объркат плановете ви.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, пълнолунието в Телец през тази седмица може да повлияе благотворно на лечение на органите в областта на гърлото, брадичката и врата, на щитовидната жлеза, сливиците, ларинкса, гласа и гласните връзки, а също и на челюстта, зъбите и ушите. Ако имате проблеми в тези области и искате да постигнете изцеление, това е подходящия момент. Възможно е точно сега да намерите точния лечител, правилната информация или да предприемете конкретни действия, които да ви помогнат за успешно лечение.

Изготвил:avgusta (BurgasNews)