Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (12-18 октомври)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, новолунието в противоположния знак Везни ще ви направи чувствителни към личните и партньорски отношения. Възможно е противоречие между желанието за фино и концентрирано поднасяне на любовни чувства и усещането за съмнение и ограничение в изказа на същите. Ще имате нужда от сигурност и може да я потърсите в партньора си. Чувството за дълг и чувството на любов могат да съвпаднат. В петък енергия съчетана със силна воля, ще води до лидерство в бизнеса, професионалните дейности и взаимоотношенията.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент, първите дни от седмицата ще бъдат подходящо време за декорации в интериора, за грижа в стила на обличане и въобще за изискания външен вид. Към което и да подходите - ще бъде с грация и вкус. В събота мисълта ви ще е неясна, което ще води до заблуди и обърканост в брачните и любовни отношения. Емоционалната свръхчувствителност ще е свързана с нереалистични планове и очаквания. От необмислени и разсеяни действия са възможни финансови загуби и проблеми.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, новолунието в сходния въздушен знак Везни ще ви подкрепя в начинанията и ще носи оптимизъм, радост с бърз интелект. Ще бъдете с изострено внимание при общуване, ще прилагате практично мислене в добрите делови и професионални отношения. Дисциплината и отговорността ще се проявяват както в работата, така и в грижата за здравето, хигиената, диетата и здравословния начин на живот. Полезно ще е общуването с възрастни и опитни хора.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, новолунието във Везни е подходящо да приложите нов дипломатичен подход или баланс в действията и взаимоотношенията си. Ще се опитате без излишен стрес и емоционални изблици да подканите партньорите си към спокойни и внимателни разговори. Ако съзнателно искате да разрешите конфликт от личен характер или да сте медиатор в чужд спор новолунието във Везни ще внесе хармония, красота и естественост, които могат да проникнат в почти всяка една сфера на дейност.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв чрез новолунието във Везни ще ви помогне да разрешите някои от проблемите с такт, умереност и предвидливост. Ще можете да видите и двете страни на проблема, да прецените добре и вашата и чуждата гледна точка, да изгладите недоразуменията и в крайна сметка да отсеете това, което е съществено и значимо, намирайки разумно решение. Внимавайте само прекаленото желание за избягване на разногласия да не премине в компромиси и пренебрегване на собствените потребности. Избягвайте колебанието и неопределеността.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица ще бъдете конкретни и точни в изказа, а мисълта ще бъде остра и бърза. Благоприятен период за провеждане на важни преговори и бизнес срещи, за явяване на конкурси и интервюта, за аналитична и научно-изследователска дейност. Решенията взети в този период ще за правилни и с дългосрочни последици. Идеи и подкрепа ще получите от общуването с възрастни, влиятелни и опитни хора. Ще имате възможност да стартирате проекти, които поради някаква причина са били спирани и стопирани.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни новолунието във вашия знак е подходящо време за нови проекти в областта на обществените организации, публичните изяви, дебатите, медиацията, партньорствата, общуването, реда и закона, културата, изкуствата. Няма да ви липсва чар и находчивост, дори и обичайно да не се славите като дипломат. Ако сега създавате нови партньорски отношения, много вероятно е, те да се окажат устойчиви и дълготрайни, тъй като момента е удачен да осъзнавате и разбирате светогледа на човека срещу вас. Неочаквано ще разкриете нови перспективи, постижими именно чрез баланс и хармония.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, силна седмица за спортни постижения и състезания. Отличен период за военни, полиция, разузнаване, митници и застрахователи, които могат да направят кариера в тази области. Смело ще поемете риск съчетан с високи амбиции. Предприемчивостта в бизнеса ще води до лидерски позиции. Организирането на работата ще носи ефективни резултати. Активно ще се включвате и ще създавате важни промени, които ще бъдат с дълготрайно значение. Ще отстоявате безкомпромисно позициите си.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец ще имате шанс през тази седмица да стартирате важни планове и амбициозни идеи с дългосрочни перспективи, свързани с капиталовложения, проекти, бизнес, инвестиции, разширение в области, които досега са били недостъпни и невъзможни поради някаква причина. Ще възникнат добри възможности за занимания със закон, за решаване на юридически въпроси, пътуване и пътешествия. Полезни ще бъдат научни и делови дейности, които ще водят до самоусъвършенстване, нарастване на концентрацията и волята.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог период на осъзнаване и активно включване в дейности свързани с политика, бизнес и инвестиции, както за реализиране на желани дългоочаквани проекти. Ефективната работа ще носи реални възможности за големи постижения и финансови постъпления. Ще притежавате висока физическа енергия, ще бъдете дейни, волеви с ясно изразени амбиции и цели. Благоприятен период за решаване на спорове и юридически дела, за уреждане на въпроси с държавни и административни организации.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, новолунието в сходния въздушен знак Везни е подходящо време за вдъхновение и творчески вдъхновения, за писане и рисуване, за общуване и пътуване, за придобиване на познания, за откриване на подходящите учители, за търсене и намиране на информация, а също и за работа в групи и колектив. Това е време за сърфиране в света на идеите и концепциите, стартиране и интелектуален растеж. Но съществува опасност от твърде много безпочвени приказки и клюки, лекомислие, непостоянство и незачитане на отговорностите.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, с грижи и емоции около семейството и дома ще премине почти цялата седмица. Ще се чувствате изнервени и припрени, нетърпеливо и импулсивно ще действате на посоки. Бъдете внимателни при стартирането на нови ангажименти и проекти. Ще ви е необходимо да действате с рутина в ежедневна работа, като внимателно оглеждате всеки детайл и не действате прибързано. Ако не сте сигурни не започвайте важни дела и инициативи, защото няма да имат успешна реализация в бъдеще.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)