Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (29 юни -5 юли)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще действате внимателно, без излишен риск, ще се опитате да се преборите с вътрешните си слабости. Ще се стараете да избягвате стълкновения и конфликти и ще помните за дълго време обидите, ако някой ви нарани незаслужено. Няма да се чувствате добре и комфортно, сблъсквайки се с агресията в среда на съревнование и конкуренция, ще сте с изострена чувствителност към стреса. Но това няма да ви попречи, да отстоявате по всякакъв начин интересите си и ако се наложи ще защитавате ревниво хората, които не са ви безразлични.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще бъдете умели и добри в консултирането и решаването на различни проблеми свързани с близките ви хора. Преценките ви ще бъдат изключително точни, а възприятията безпогрешни с което ще вдъхвате доверие и отговорност. Понеделник ще бъде благоприятен ден за работа с организации, приятели или колективи с възможности за започване на интересни отношения, връзки и контакти. Сряда ще вършите нещата с лекота и успешно, а работата ще ви носи по голям успех от обикновено.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, силна и успешна седмица. В четвъртък ще имате възможност да създавате необикновени и интересни контакти. Ще се засилва интуицията и проницателността ви, ще се повишава интелектуалното ниво, а с него ще се усилват умствените процеси. Много добър период за работа с наука, технологии или електроника. Възможни са необикновени пътувания, срещи, идеи, които ще помагат да реализирате личните цели. В събота и неделя ще се сближите с различни хора, а контакти с тях ще са във ваш интерес и полза.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще чувствате силен импулс за действие, за работа, за изработване на стратегии и слагане на нещата в обмислен ред. Пълнолунието в Козирог през тази седмица е отлично време за целеполагане в дългосрочен аспект. Ще търсите резултатите от нещата, които правите. Ще бъдете сдържани, резервирани, дисциплинирани и изпълнителни, но също и премерено предприемчиви в действията си, а по този начин ще оцените колко ефективни може да бъдете понякога в ежедневието.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв в сряда ще бъдете състрадателни със засилена интуиция. В четвъртък пълнолунието ще ви помогне да постигнете невъобразими цели, ако са в името на хората, които обичате. Няма да предпочетете да изказвате словоизлиятелно вашите чувства както правите обикновено, но затова пък ще можете на практика да покажете чрез действена подкрепа любовта си, например като се включите в дейности на вашите партньори, в които те ще имат нужда от стабилност, организираност и подкрепа.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица ще разчитате предимно на себе си. Емоциите ще са табу по време на пълнолунието в сходния земен знак Козирог. Ще предпочетете да не се отдавате на силни чувства, а просто да работите или да се захванете с практически планове, за да избегнете мислите за емоционалните си преживявания. Единственото чувство, което може да ви измъчва е дали ще се справите перфектно със задачите си и дали ще постигнете набелязания резултат. Може да ви навестяват страхове, свързани с финансовото благополучие и устойчивост.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни изключително силна и позитивна седмица. Много хубав период за общуване, за успех в обществото. Ще показвате най добрата страна от себе си. Стремежът към романтика и нежност ще ви сближава с партньорите. Отношенията в семейството ще са хармонични и щастливи. Работата и деловите контакти ще са съзидателни и творчески. В материалната сфера благодарение на партньорства и отношения ще постигате напредък и полза. Изключително благоприятна ситуация за сключване на делови договори и контакти.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, много важно през тази седмица ще е да се обърнете към себе си и да се запитате, кои действия са в синхрон с душата, кои удовлетворят вътрешните ви потребности и кои са просто по инерция. Възможно е отговора, ако е искрен да не ви хареса. В съзнанието ви ще изплуват страхове, чувство за вина, които досега сте се опитвали да отбягвате, но които подсъзнателно са управлявали живота ви. Ако ги осъзнаете и преработите, ще можете да се освободите от ненужните и затормозяващи мисли и дейности.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, продължава благоприятния и успешен период. Внезапно ще се отварят нови възможности за изява, съчетани с примамливи финансови перспективи. В любовните връзки ще настъпи хармония и разбирателство, ако нещо ви е безпокояло и съмнявало, а във финансово отношение нещата ще са обнадеждаващи и ще можете да си позволите по-скъпи и луксозни покупки. Ще сте благодетелни и щедри, ще си позволите да поглезите както себе си, така и любимите хора с красиви подаръци.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, всичко ще има много ясни измерители - въображението, двусмислията или относителността ще бъдат отхвърляни. Затова пък компетенцията, експертизата и опита ще бъдат високо оценени. Пълнолунието във вашия знак ще е изключително подходящо време за подписване на договори и за реализиране на мащабни бизнес сделки. Няма да ви убегне никакъв детайл и нещата ще бъдат огледани от всички страни, както от вас, така и от партньорите ви. Време за работа с документи, финанси, планове, стратегии, имоти, инфраструктури и тежки конструкции.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей и тази седмица ще сте подвластни на успех в различни области, които не са традиционни, но ще носят нещо ново и необикновено. Ще получавате повече, отколкото сте очаквали, нещата ще вървят по-леко от обикновено. Съдбата сякаш ще е разтворила златните си пръсти и е решила да ви зарадва със своята благосклонност. Но има проблем, необходимо е да използвате това време, изпълнено с възможности, не го пропилявайте, защото шанса е на ваша страна и само от действия или бездействия ви, ще зависят крайните резултати.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, пълнолунието през тази седмица ще бъде с активното участие на управителя на знака Нептун. Това ще спомогне да реализирате целите си с повече лекота. Подкрепата на Нептун ще дари въображение при материализирането на желанията ви. Ще бъдете по-мотивирани за промените с повече вложена енергия и организаторски умения. Действайте на сигурно, без да се впускате в безцелни активности, фокусирайте се върху ремонтни дейности в дома, грижи за семейството, децата и роднините.

Изготвил : avgusta (BurgasNews)