Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (1-8 март)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще бъдете целенасочени в своите действия, няма да се отклонявате в нищо излишно по пътя, който сте поели. Ще харесвате риска във всичките му форми и яростно ше се борите за правото да го правите. Ще бъдете с ясната убеденост, че човек сам си извайва съдбата в живота, че всичко е само в собствените ръце. Препятствията пред които ще се изправите ще са, за да докажете, че можете да ги преодолеете. Но не е изключено, да се сблъскате с огромни спънки и бариери, които ви докажат точно обратното.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, никак няма сте спокойни в личния живот и отношенията през тази седмица. При някои ще бъде съпроводено с драматично прекъсване на взаимоотношения, любовна драма, скъсване на стара връзка и болезнена раздяла. При други, контролиране и властване над партньора с недостатъчно внимание към чуждите емоционални нужди и чувства. Ще бъде нарушена хармонията в личните взаимоотношения. Разногласия, напрежение и трудности са възможни с общи средства, наследства или данъци.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, ще бъдете предприемчиви и находчиви в действията през тази седмица. Интуитивно ще се докосвате до самата същност, до характера и нуждите на околните. Ще откликвате като добър познавач на всяка потребност, ще умеете да общувате с другите и да печелите приятели. Изявени ще бъдете в писането и говоренето, ще убеждавате лесно, ще бъдете словохотливи и общителни. Новостите ще ви привличат, както и пътуванията, ще се интересувате от промените.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, пълнолунието в Дева, е подходящо за реализация на вече започнати проекти, за "осветяване" на определени въпроси и празнуване на плодовете на положения труд. Работата, организацията, ефективността, анализа, служенето и здравето ще са ключовите теми. Знакът Дева ще ви насочи към поставяне на нещата в ред, както в пространството около нас, така и във взаимоотношенията, особено професионалните. Ще проясни ума, ще избистри мътни ситуации, може да помогне да стигнете до решение, което е било трудно да вземете в последните седмици.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, пълнолунието в Дева ще ви помогне ако сте захванали проекти с много детайли и пипкава работа, да ги завършите виртуозно. Детайлите не само няма да ви убягнат, а ще ви помогнат в аналитичната работа и търсенето на причините и взаимовръзките в нещата. Ще се почувствате необичайно търпеливи, а също и сръчни в дейности, които изискват работа с ръце или практически умения. Петък ще бъде успешен ден за започване на голям бизнес, за занимания с нови технологии.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, пълнолунието във вашия знак ще раздвижи и подобри взаимоотношенията с професионалните партньори и можете да стигнете до неочаквани сделки и успешни договори. Подходящо е да учите „сухи" текстове, аналитични и академични трудове. Преподавателската дейност също ще е успешна. Предвзетостта, ексцентричността, неискреността, крайностите, емоционалните експанзии и мъглявите теории са най-неподходящи при пълнолуние в Дева. Избягвайте да давате празни обещания, да се изтъквате, да критикувате прекалено или да носите крещящи цветове - всички те могат да ви дискредитират в най-неподходящия момент.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, внезапно ще възникване емоционално, любовно увлечение в съчетание с безотговорност и нежелание да се губите личната свобода. Възможни са конфликти в брака и любовта. Ще се люшкате в крайности, ще изпитате непредвидими емоционални реакции на симпатия или на антипатия. Обществените контакти и връзки също ще са подложени на внезапни конфликти и неразбирателство. Трудности във финансовата сфера, загуби поради импулсивни, неразумни решения. Ще изпитвате желание за бързо забогатяване, за късмет и от там непредвидими загуби.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, пълнолунието в четвъртък ще подкрепи работата и организацията в ежедневието ви. Петък ще бъде благоприятен ден да постигнете и реализирате целите си, ако са свързани с пари, бизнес или власт. Ще осъзнаете похватите и методите за растеж, кариера, авторитет, слава, придобивки. Възможно е точно сега да решите да се занимавате с духовно, умствено и физическо самоусъвършенстване, да определите нови правила в живота си и да си дадете сметка какво искате и как да го постигнете.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, силен ще е стремежа ви към нещо ново, необикновено, различно от обичайното. Ще се стремите да тръгнете по нов път, а събитията често пъти ще са съпроводени с щастлива случайност. Ще получите нови импулси, внезапно ще откриете отговори на въпроси от които зависят важни неща. Могат да се появят нови възможности за партньорство, ново запознанство от делови характер или любовни отношения. В работата и деловите отношения ще внесете нови свежи идеи.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, пълнолунието в сходния земен знак Дева ще провокира у вас делата да говорят вместо думите. Ще бъдете умерени, взискателни към подробностите, аналитични, критични и планирани. Ако се занимавате с градинарство, сега е моментът да започнете грижите за растенията и цветята, за да подпомогнете на растежа им през пролетта. Цветовете са жълто, оранжево и виолетово. Техните вибрации ще ви помогнат в ежедневните дела. Можете да ги вмъкнете в облеклото си или пък чрез любими предмети и декорации - в бита.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, възможни са неочаквани придобивки от финансово естество по различен начин – бизнес, късмет или наследство, както и непредвидено пътуване в чужбина. При хората, които се занимават с наука и изследвания ще осъществят съществен напредък. Реформите и промените, които желаете ще водят до прогрес и благополучие. Неочаквано щастие, късмет също могат да помогнат да се осъществи план, мечта или идея. Ще имате нови възможности за духовно израстване и възход.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, грижата за добрата физическа форма ще е толкова важна при пълнолунието, което се намира във противоположния ви знак Дева, колкото и грижата за здравето на най-близките ви хора. Всеки жест на внимание към потребностите на тези около вас ще се приема добре. Чувствителни ще са органите на храносмилателната система. Всичко, което направите с грижа за стомаха си сега ще е по-благоприятно, от който и да е друг период. Изключително подходящо време за пълнолунна диета - от 24 часа преди до 24 часа след момента на пълнолуние. Намалете храната или, ако можете, направете лечебно гладуване (след консултация със специалист). Мекият вариант е да пиете прясно изцедени сокове от ябълки, моркови, киви, грейпфрут, лимон, а също и билкови чайове, особено от коприва.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)