​Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (26 януари – 1 февруари)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, благоприятна и наситена със събития седмица. Ще преливате от енергия, сила и воля. Лидерството ви ще се откроява в бизнеса, професионалните работи и отношенията с партньорите. Ще защитавате собствените си принципи и ще отстоявате всяка собствена позиция. Ще изпитвате мощен енергиен импулс в постигането на целите си. В бизнеса можете да използвате ефективно нови финансови програми и прийоми, да приложите различни технологии. Ще правите усилия за физическо и духовно самоусъвършенстване. Успешен ден петък.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, с встъпването на управителката ви Венера във водното царство на знак Риби ще се настроите към романтични и идеалистична преживявания. Ще свирите на тънката струна на копнежа, ще търсите всеотдайна любов и преданост. Ще се опитвате подсъзнателно да се освободите от критериите на перфектност. В петък са възможни обществени, финансови и любовни проблеми и разочарования. Студенината и сдържаността ще ви пречат да изразите чувства си към другите.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, управителя ви Меркурий продължава своето ретроградно движение във Водолей. В петък съвпада между него и Слънцето ще ви напомни да преразгледате стари решения, да преосмислите начина си на общуване с хора, които поради някаква причина не са отговорили на очакванията ви. Ще се върнете към определена ситуация от различен ъгъл и това ще ви разкрие една по широка картина, с която ще видите, че не винаги можете да бъдете перфектни, а и това не е необходимо.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, през тази седмица Луната ще премине през знаците Овен, Телец, Близнаци и Рак. Периодът е подходящ да коригирате замислените от вас по новолуние цели. Но в това време се усилват противодействията, обострят се противоречията. Планираното понякога може да се окаже неизпълнимо, тъй като е възможно да сте надценили своите способности. Опитайте се да да промените склонността си да планирате в прекалени детайли, за да можете да приемете промяната, когато видите такава възможност и се възползвате от нея максимално.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, аспектите на една благоприятна астрологична конфигурация на управителя ви Слънце със Северния възел ще осъществяват връзката между вашето минало и бъдещото развитие. Това е от много голяма важност, тъй като ще се превръща във ваш "пътеводител" за определено време напред. Ще ви се предоставят възможности, които ще бъдат лесно придобити, но също така ще намерите своя път, подпомогнати от външни сили и влияние. Ще анализирате събитията с постъпващата нова обилна информация.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, имате възможност през тази седмица да промените ситуацията във ваша полза и да се съсредоточите върху създаването на благоприятни резултати. Вместо да се оттегляте или бягате ще можете да участвате във взаимоотношенията по начин, който ще ви предложи положителни резултати. Няма да се оттегляте толкова бързо и лесно, а ще участвате активно за да промените събитията във ваша полза и интерес. Склонността ви да се предавате ще се трансформира върху сътворяването и възстановяването на целите ви.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, с преминаването на управителката ви Венера в знак Риби на преден план ще възникнат за решаване въпроси свързани с установяване на ползотворно ежедневие, което ще ви дава сила и увереност. Грижата за сметки, задачи и други рутинни дейности ще отнемат съществена част от времето ви. В петък бъдете внимателни, възможни са финансови трудности и загуби. Ще се чувствате самотни, необичани, отчуждени, хладни в семейството и любовта, няма да ви е уютно в личните отношения.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, енергията към трансформация може да ви даде положителен ефект като унищожи старите условия за да създадете нещо ново през тази седмица. Това може да се случи в различни области – бизнес, наука, финанси, отношения. Ползотворен период за хората, които се занимават с екстремни и опасни спортове, атлети, автомобилни състезатели и всичко, което изисква физическо напрежение и воля. Динамика, целеустременост и постигане на високи резултати ще е водещо през седмицата.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, ще се опитате да действате спонтанно, в съответствие с вътрешните си усещания и интуиция, без да бъдете ограничавани от логиката. Ще се базирате на вътрешния си подтик и убеденост, че ще намерите отговори на своята дилема. Търсенето и намирането на решения ще ви отведе по пътища от които можете да поправите стари грешки и недоразумения. Заредете се с много дисциплина и издръжливост, за да свършите всички запланувани ангажименти и стари задължения.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, през тази седмица ще усещате позитивно взаимодействие, което ще благоприятства уреждането на всякакъв вид финансови и банкови въпроси. Подходящ период за работа с административни и чиновнически служби, разговори с началници и мениджъри. С каквото и да се заловите ще бъдете дисциплинирани и много отговорни. Ще придадете точност, педантичност и организация в работата, ще търсите стабилност, производителност и конкретни резултати.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей в първите дни от седмицата планетата на любовта и хармонията Венера ще ви подкрепя в начинанията и действията. Но не забравяйте, че ретроградната планета движеща се в знака ви Меркурий ще възпрепятства стартирането на нови дейности, изготвянето, подписването на договори и споразумения, общуването, както работата с офис техника и компютърни технологии. В петък ще имате шанса да поправите стари грешки и нередности, да започнете на чисто, нещо което ви е тежало и пречело в миналото.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, динамична седмица в която енергията и активността ще се преплитат и доминират в действията и постъпките ви. Ще защитавате и браните докрай собствените си принципи. Ще изпитвате силен импулс и амбиция в постигането на целите си и ще отстоявате позициите си на всяка цена. Целеустремеността ви ще бъде висока и няма да се уморите да повтаряте няколко пъти едно и също нещо докато не постигнете високи резултати, които да ви удовлетворяват и носят задоволство.