Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (15-21 декември 2014)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, предстои ви да направите избор, който няма да е никак лек. Изправени сте пред кардиналните промени, които ще бъдат вашия ключ да отворите вратата на събитията, които ще се случат в следващите няколко месеца. От вашето решение зависи дали ще се съпротивлявате и ще плувате срещу течението или смело с премерен риск ще управлявате живота си и ще бъдете генератор и творец на собствената си съдба. Дали искате или не промяната ще бъде част от вашия живот, затова е по-добре да бъдете активен участник, а не зрител. Силен и успешен ден неделя.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, през тази седмица действията, които предприемате ще се отразят сериозно върху отношения с бизнес партньори, колеги и началници. Много по-успешни ще бъдат всякакъв вид комуникации и разговори с висшестоящи, мениджъри, директори, с различни държавни институции и учреждения. В този период ще се стабилизират и личните взаимоотношения и връзки, ще изпитвате доверие, вярност и надеждност с партньорите. В събота бъдете внимателни и умерени в действията си.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, в сряда управителят ви Меркурий ще се настани в земния знак Козирог. Това веднага ще промени нагласа ви в сдържано и сериозно поведение. Ще се вглеждате в детайлите, ще проявявате склонност към размишления, а отношенията ви с околните ще са примерени без излишни емоции и чувства. Критичността ви в определени случай може да е повече от необходимото и с това да обидите събеседниците си. Събота е подходящ ден за почивка и отдих със семейство или приятели.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Луната тази седмица ще премине през знаците Везни, Скорпион и Стрелец. Ще се намира в намаляваща фаза последна четвърт . Подходящ период за преразглеждане и осмисляне на получените резултати. Независимо от обострящите се в този период амбиции, най-добре е да насочите енергията си към дела, които сте планирали предварително, не се захващайте за реализацията на идеи, които се ви хрумнали внезапно. Довършвайте започнатото и си правете изводи, които биха ви помогнали за следващия период след новолунието.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, седмицата ще започне с много шанс и късмет в начинанията. Благоприятно време за всякакъв вид изяви и реклама, публични срещи и разговори, за подписване на важни договори, за стартиране на нови инициативи, регистрация на фирми, работа с административни организации. Ще се повиши настроението, с него и амбициите ви. Подходящ период за обсъждане и разрешаване на семейни и любовни проблеми, трудности в брака, стартиране на нови връзки и запознанства.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, благоприятен период в който можете да свършите важни ангажименти, останали от предходните дни. Комуникациите и разговорите с висшестоящи, мениджъри, директори, с различни държавни институции и учреждения ще бъдат във ваша полза и интерес. Открито и ясно ще заявявате намеренията си, без излишни емоции по начин, който ще накара отсрещната страна да се съобразява с мнението и позицията ви. В събота се отдайте на заслужена почивка и отдих.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, много важно през тази седмица за вас ще бъде да постигне сигурност и стабилност в отношенията между партньорите. Ще бъдете сдържани и предпазливи в емоциите, прекалено прагматични и практически настроени ще сте в личния си живот, но това ще ви помогне да се чувствате по-уверени и сигурни с партньора до нас в дългосрочен план. Боравенето с остри или режещи предмети не е желателно и ако е възможно през този период избягвайте употребата им. Не си поставяйте неизпълними, важни и високи цели, за да не бъдете разочаровани и неудовлетворени впоследствие.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, избягвайте нервните и стресови ситуации, конфликтните и спорни разговори, за да не си създадете допълнителни неприятности. При шофиране и работа с остри предмети бъдете внимателни, тъй като риска от травми и наранявания е повишен. Бъдете внимателни и не предприемайте рисковани начинания и дейности. Избягвайте сериозните проекти, защото няма да постигнете желания успех. Обстоятелства извън вашия контрол, ще определят участието ви в предстоящите събития.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, стартирането на седмицата ще е изпълнено с оптимизъм и добро настроение. Заредени ще бъдете с ентусиазъм и мащабно мислене, ще виждате картината като цял завършен проект, без вглеждане в дребни и незначителни детайли. Ще общувате с лекота, идеите ви ще бъдат дръзки и оригинални. Успех в усвояването на нови знания и умения, обучения, явяване на изпити, интервюта и конкурси, изучаване на чужди езици и работа с чужденци, обработка на документи и информация, подписване на търговски сделки и бизнес договори.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, седмицата не е подходяща за стартиране на нови начинания, за разговори с мениджъри и началници, за работа с държавни институции и уреждане на документи. Ще срещнете неяснота и неразбиране от страна на административни служители и високопоставени лица. В любовта ще ви се иска да постигне сигурност и стабилност в отношенията между партньорите. Ще бъдете сдържани и предпазливи в емоциите, прекалено прагматични и практически настроени в личния живот.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, трудности и напрегнати моменти в сферата на кариерата и професионалната реализация. Не хабете нерви и време да убеждавате висшестоящите или началниците си в правотата на вашата гледна точка, защото ще останете неразбрани и неудовлетворени. Партньорските отношения в семейството ще ви дават достатъчно стимул, стремеж и подкрепа. Ще се опитате да ги стабилизирате, да изразите чувствата и емоциите си, да им предадете голяма доза романтичност. Събота и неделя благоприятни и успешни дни.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, интелектуално вдъхновение, плодотворно въображение и засилена интуиция ще бъдат силно изразени в събота. Предишни усилия ще бъдат възнаградени и ще дадат своите плодове през седмицата. Благоприятно време да успеете да разрешите някои финансови неуредици и да създадете ред в харчовете. Ще подобрявате отношенията с околните и ще вниквате в тяхното емоционално състояние с психологическа проницателност. Засилени изяви на хората занимаващи се с изкуство.

Изготвил: avgusta  (BurgasNews)