​Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (17-23 ноември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, интересна седмица в която силната и успешна част ще бъде през втората половина. В четвъртък и петък ще бъдете позитивни, динамични, ще сте генератор на много нови идеи. Подходящ период за водене на преговори и решаване на спорни въпроси, за договаряне, изграждане на стратегия и тактика. Ще имате условия и възможности за пътуване, за комуникации, за уреждане на неща свързани с работа. В събота новолунието в Стрелец ще ви устреми към простор и ще ви подскаже начина по който да се наслаждавате на живота.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, изпълнена с противоречия седмица, заблуди и обърканост в брачните и любовни отношения от емоционална свръхчувствителност и нереалистични очаквания. В четвъртък бъдете внимателни, опитайте се да имате трезва преценка върху нещата, за да не изпаднете в материална и любовна заблуда. По отношение на финансите, се въздържайте от вземане на заеми и теглене на кредити, тъй като ще имате трудности при връщането им. Периодът не е подходящ за големи капиталовложения и нови инвестиции.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, през тази седмица ще разговаряте и споделяте различни теми, ще ставате по агресивни от обикновено, ще отстоявате своите идеи и ще убеждавате околните в собствената си гледна точка. Това е подходящ момент за изграждане на нов подход или тактика. Ще бъдете изпълнени с решителност при изпълнение на работата и преодоляването на наболели проблеми. Умствената енергия и предприемчивостта ви ще се засилват, а това ще води до успех в работата или обучението. В събота новолунието в противоположния знак Стрелец е възможно да ви въвлече в противоречия с партньорите.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, новолунието в Стрелец в събота ще ви провокира да правите нещата, които обичате, ще усещате връзката със себе си и природата. Ще уважавате нуждата от независимост на другите около вас и ще държите другите да уважават вашата. Периодът е подходящ да предприемете пътешествие в чужбина, да преживявате повече приключения, да бъдете оптимистични, спонтанни, уверени и щедри, да управлявате своите крайности и начин на комуникация с околните, да подклаждате нуждата от свобода за нови хоризонти и далечни брегове.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, в понеделник трудните задължения преплетени с отговорностите ще нарастват. С навлизането на управителят ви Слънце в сходния огнен знак Стрелец в събота ще настъпи и новолунието. С това ще се освобождават задръжките, сърцето ви ще се разтваря за живот и ще внася предизвикателства в душата. Ще ви прави великодушни и понякога ще ви кара да действате необмислено. Но този период ще ви носи също прозрения за собствения път в живота, интуиция и яснота на ума. Подробностите и реда няма да са силната ви страна, а скуката и досадата ще са прибрани в килера.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, действията ви през седмицата ще се характеризират с повишена активност у дома и решаване на семейни въпроси свързани с недвижимости. Благоприятен момент за всякакви лични инициативи, физическо натоварване и ремонти. Ще успеете да се концентрирате върху работния процес, ще сте изявени в общуването и комуникациите. В петък решителността и отговорността ви ще се засилват при изпълнение на ангажименти и решаването на въпроси свързани с родители или роднини.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, през тази седмица ще имате повече противоречия, продиктувани от усещането за неудовлетвореност и несигурност. Трудно ще успявате да се концентрирате върху работния процес. Ще бъдете уязвими и разочаровани от постигнатото, ще търсите нови начини и подходи да реализирате целите си, но едва ли ще намерите ефективните. Избягвайте сериозните срещи и разговори, тъй като няма да постигнете желаните резултати, а това допълнително ще ви натовари и изнерви.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, през тази седмица е възможно да ви забележат и да получите признание за извършената работа, но тя ще е свързана с големи изисквания, тежки делови и професионални задължения, които ще ви лишават от жизненост и оптимизъм, поради сериозни отговорности и преодоляване на трудности. На изпитание ще са подложени силата, издържливостта и търпението ви. Ще извлечете ценен опит и ще научите житейски уроци, които ще са ви полезни за в бъдеще.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, в седмицата на новолунието в знака ви, директно ще изказвате мнение без много церемонии и деликатност. Ще ви се иска да се забавлявате, да рискувате, да пръскате адреналин около себе си, да откривате. безбрежни хоризонти. Ще струи оптимизъм, въображение, авантюризъм и увереност, че ще намерите верния път. Възможни са обаче вътрешни терзания, обърквания и противоречия, продиктувани от усещането за предназначение, посока и цел в живота.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, понеделник няма да е подходящ ден за запознанства и започване на нови връзки, за стартиране или разширяване на бизнес, за откриване и регистрация на фирми, за подписване на договори, за започване на работа, за уреждане на финансови задължения. Ще нарастват отговорностите ви в материално, професионално, политическо или юридическо отношение.Трудно време за кариера, успехи и признание. Независимо от резултатите ще извлечете ценен опит и ще научите важни уроци.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, ще бъдете неудовлетворени и разочаровани от постигнатото, ще търсите нови начини и подходи за реализиране на целите. Амбициите ви ще са много големи и често пъти ще надценявате възможностите си, затова избягвайте да поемате обещания и инициативи, които трудно бихте могли да осъществите със собствени сили. Ще се чувствате сприхави, изнервени и импулсивни. Новолунието в Стрелец в дома на вашите мечти и желания в събота ще ви помогне при работа в отношенията, мотивацията, решителността и доверието, както и за реализиране на съкровените тайни.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, новолунието в Стрелец ще ви насочи към решаване на въпроси свързани с професионалната реализация и кариера. Ще ви вдъхне увереност да разчитате на себе си, да поемете отговорността, от която се страхувате. Следвайте знаците, които ясно ще ви покажат начина по който можете да действате успешно, за да осъществите амбициите си в кариерата, да се справите с трудните задачи, които ще ви водят до благоприятен изход в желаните области и реализиране на целите.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)