Седмичен хороскоп

Какво вещаят звездите (20-26 октомври 2014)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, в понеделник ще ви се иска да промените взаимоотношенията, да анализирате и ако е необходимо да рестартирате това, което не е отговаряло на очакванията и копнежите ви, да предаде нов смисъл на връзката си, да оцветите и освежите, да вмъкнете нещо малко, но различно. От неделя управителят ви Марс ще встъпи в земния знак Козирог. Сериозността и отговорността ще заместят емоциите. С промяната на движението на Меркурий в директна посока ще се опитате да изясните отношенията с партньорите и да установите стабилност.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще изпитвате вътрешно равновесие, радостно настроение и хармония. Връзките и обществените ви контакти постепенно могат да прераснат в приятелски отношения. Новолунието в противоположния знак Скорпион ще ви помогне да излезете от зоната си на комфорт и си позволете нестандартен подход към себе си. Ще търсите зародиша на случващото се около вас и много вероятно е да го намерите, още повече, че и управителката ви Венера ще е в съвпад със светилата по време на Новолунието.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, Новолунието през тази седмица ще постави нови възможности за вземане на отговорни решения. От неделя управителят ви Меркурий ще промени посоката си движение от ретроградна в права. С това ще се засили умствената дейност и изобретателността. Периодът е благоприятен за вземане на съществени и важни начинания. За стартиране и провеждане на делови срещи и разговори, за търговски преговори и сделки, за подписване на дългосрочни договори.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, Новолунието в сходния по стихия воден знак Скорпион ще въздейства мощно върху вътрешното осъзнаване на вашата лична сила, дълбоките страсти и чувства, контрола и очакванията ни. Енергията на Новолунието ще изисква да използвате личната си сила разумно и отговорно, да прецените кога има нужда да контролирате и кога да се пуснете по течението. Възможно е да се наложи да отговорите на някакво предизвикателство в живота си. Доверете се на интуицията си и действайте в хармония с вътрешния си съветник.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, управителят ви Слънце ще се впусне във дълбоките водни дълбини. Новолунието в Скорпион ще ви помогне да признавате и уважавате чувствителността и сексуалността, да работите с емоционалните си граници. Имайте смелостта да обичате самите себе си и да действате според собствените си чувствата. Може да разкриете неподозирани истини - както за близките ви, така и за вас самите. Погрижете се да неутрализирате внимателно вътрешното си напрежение.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, изчакайте до края на седмицата не бързайте да стартирате проекти и нови начинания. В неделя управителят ви Меркурий ще промени посоката си на движение от ретроградна в директна. Финансовите въпроси, по които сте имали затруднения и колебания ще намерят своето решение. Идеите ви ще бъдат продуктивни, практични и най-вече резултатни. Ще намерите отговори на въпроси, които сте търсили, ще действате аргументирано, разумно и правилно за постигане на целите.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, в понеделник ще водите важни и откровени разговори в личните и партньорски взаимоотношения, за които до момента сте премълчавали. Ще се опитате да изясните и ако е необходимо да промените, да предадете нов смисъл, чувство и емоция на отношенията и контактите си. Новолунието, както и преминаването на управителката ви Венера във водния знак Скорпион ще измести фокуса към материални придобивки и финансови въпроси, ще провокира способността ви, да привличате красиви и хармонични изяви и намерения.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, вслушайте се в това, което идва от собствените ви дълбини, дори да е малко стряскащо или некомфортно. Осъзнайте страховете, тъмните си страни и най-скритите си страсти. За това ще ви помогне Новолунието в петък, което е във вашия знак. Изключително благоприятен период за дейности свързани с анализ и целеполагане в личен аспект. Чувствителни ще са органите на половата система, пикочният мехур и канал. Подходящо време за гадаене, магически ритуали, осъзнаване и лечение на чувствата и тялото.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, астрологичната картина е специална през тази седмица за представителите на знака. Юпитер планетата управител на нашия знак е в хармоничен аспект със северния и с южния възел. Това събитие е от много голяма важност, тъй като се превръща във ваш "пътеводител" и осъществява връзката между вашето минало и бъдещото ви развитие. Ще осъществявате лесно и бързо, ще имате енергията, която ви е необходима за стремеж към усъвършенстване и социалната адаптация.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, в края на седмицата планетата на действието, енергията, инициативата и импулсивността Марс ще встъпи във вашето владение. С това стремежът ви към конкретни резултати и постижения, съчетан с амбиция ще ви помогне да приключите начинанията си успешно. Ще се отнасяте сериозно към задълженията си, ще изпълнявате точно набелязаните задачи, без да съкращавате, променяте и притупвате, независимо от това колко време ще ви необходимо, до постигане на желаните резултати.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, професионалната сфера и положението ви в обществото ще са от приоритетно значение през седмицата. Неспазени обещания и договорености могат да ви причинят неудобство и напрежение. В петък ще намерите начин да се ориентирате и да откриете нов подход към това което желаете и ви се е изплъзвало през последните седмици. Възможни промени в общественият и социален живот, кариерата, уважението на околните, отношенията и деловото сътрудничество.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, Новолунието в сходния воден знак Скорпион ще ви помогне да направите визуализации свързани с елемента вода, чието нежно въздействие ще ви помогне да се справите с разместването на вътрешните ви пластове.Използвайте енергията на водата, за да подсилите ефекта на вашите магически занимания. Цветове - виолетов, морскосин, червен, индиго, черно. Минерали, които имат подобно действие: аквамарин, аметист, разноцветни кристали, син флуорит, речни камъни, океански скали. Може да използвате сребро и живак, за да засилите интуицията си.

Изготвил : avgusta (BurgasNews)