Хороскоп

Какво вещаят звездите (29 септември - 5 октомври)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, конструктивни и динамични действия през седмицата. Желанието за свобода и реформи ще се изразява хармонично. Ще нараства собствената ви самоувереност и желанието да изпитате нещо ново в професията, бизнеса или науката. Отлично време за хората, занимаващи се с електроника и технологии. Смелост, бързина, динамика, риск, експерименти, творчество ще са качествата, които ще ви водят до успех и голяма крачка напред. Много силен и благоприятен ден събота.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, управителката ви Венера от вторник ще встъпи във своето въздушно царство, а именно във Везни. В работата си ще бъдете дипломатични и балансирани, ще се разбирате добре с колегите си, а където се създаде напрежение или конфликт ще изпълнявате ролята на миротворец. В ежедневието си внасяте красота и хармония като по тази начин ще покорявате околните. Следете теглото си и го контролирайте, защото е възможно да качите някой килограм повече от необходимото.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, до петък ще имате време да се занимавате с важните и отговорни задачи. Воденето на важни разговори, преговори, подписването на договори, подреждането и изготвянето на всякакъв вид документация ще се наложи да приключите до тогава. След това управителят ви Меркурий ще смени за пореден трети път посоката си на движение в ретроградна. Това ще доведе до затруднения в комуникациите, общуването, проблеми с електронната поща, пътувания и закъснения.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, седмицата е добра за стартиране на нови проекти. Бъдете позитивно настроени, за да можете с лекота да планирате бъдещето си. Ще имате шанса да управлявате енергията си в правилната посока, за да контролирате събитията. На дневен ред ще решавате имотни въпроси свързани с купуване или продаване, преустройства или декорация. Взаимоотношенията с родители или роднини също ще заемат съществена част от ежедневието ви. Луната през тази седмица ще преминава през Стрелец, Козирог, Водолей и Риби.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, напрегната седмица, наситена с безпокойство, доза безпомощност, неумолими промени, трудности, конфликт със силни и влиятелни хора, подтискане на чувствата. Възможни са проблеми в бизнеса с общите пари, данъци или наследства. От най малкото недоразумение, неразбирателство или несъгласие, могат да прехвърчат искри, които да доведат до сексуални конфликти в любовните и съпружески отношения. Не прехвърляйте раздразнителността и променливото си настроение към децата. Бъдете особено внимателни в събота.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, от края на следващата седмица управителят ви Меркурий ще промени движението си в ретроградно. Това обръщане на посоката ще е свързано с някои затруднения и неочаквани промени. Енергията и умения, които ще влагате в работата си е възможно да се окажат неефективни, а понякога и неправилни. Не предприемайте важни и отговорни начинания, внимавайте в разговорите и отношенията с околните. Колкото и да ви притискат срокове за подписване на документи и договори, ако е възможно ги отложете за следващия месец.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, управителката ви Венера ще се настани във знака ви през тази седмица. Дамите под нейно влияние ще придобият силно излъчване и изтънчен сексапил. Противоположния пол ще бъде заинтригуван от спокойствието, разбирателството, дипломацията и хармонията, която ще излъчвате. Добър период за подмяна на гардероба, козметични и разкрасителни процедури. Ако в партньорските отношения прехвърчат искри, момента е подходящ за изгладите недоразуменията и да разрешите конфликтите.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион планетата на разума, общуването и комуникациите Меркурий през тази седмица ще се встъпи в знака ви. Това ще ви направи силно ангажирани, като отговорностите ви ще се увеличат. Ще ви се наложи да бъдете настоятелни и организирани, да влагате както умствена, така и физическа активност. В събота шофирайте внимателно, бъдете умерени в разговорите със силни и влиятелни хора, не създавайте излишен стрес и напрежение около себе си.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, благоприятен период за създаване на нови проекти и стартиране на начинания. Подготвената стратегия ще действа безпогрешно и ще реализирате поставените цели. Пътуванията и бизнеса зад граница ще бъдат успешни. Ще разширявате лесно сферата на влияние, както и уреждането на правни и юридически казуси, а късмета ще ви следва навсякъде. Неочаквани печалби от игри на късмета, лотария, тото, бинго и други. Изключително силно творческо време за писатели, преподаватели и издатели.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, седмица в която ще изпитате напрежение и припряност в действията. Нервността няма да е добър съветник, с нейно участие ще допускате повече грешки и съответно ще разходвате много време. Сроковете ще ви притискат и безпокойството ще се увеличава. Опитайте се да запазите здравия си разум, да не предприемате рисковани начинания, а се задоволявайте и използвайте наличните ресурси и възможности. Всяко неправилно решение след време ще ви създадете още по големи неудобства.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей силно желание за независимост в съчетание с импулсивност. Водеща ще бъде инициативата в бизнеса, особено в екипната работа и сдруженията. Ще се засилва активноста ви в отношенията с приятели, съмишленици, групи и организации, но внимавайте с агресивното и нееднозначно поведение, което може да предизвика конфликти в колективната работа. Силното желание да правите промени и реформи, да диктувате правилата е възможно да не е най-правилната стратегия. Благоприятен ден събота.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, ще имате прекалено много ангажименти и отговорности. Успешни предпоставки за занимаващите се с говорене и писане- писатели, преподаватели и издатели. Отличен период да работите за подобряване на квалификацията си, за повишаване на ценза или обучението си. Пътуванията също ще ви носят удовлетворение. Разговорите и преговорите с чужденци ще са благоприятни и е възможно да стартирате проект, за който отдавна сте набирали смелост и решителност.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)