​Хороскоп

Какво вещаят звездите (15 -21 септември)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, ще завладявате нови хоризонти, ще разширявате кръгозора си извън познати територии. Ще вярвате в новите възможности, като ще си поставяте амбициозни и сложни задачи. Големите ви очаквания и склонността към поемане на рискове ще ви изправят пред различни предизвикателства. Временните спънки по никакъв начин няма да ви спрат, а напротив ще ви мобилизират още повече към следващата набелязана цел. Околните ще ви предложат помощта си и ще ви подкрепят.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще заздравявате взаимоотношенията в любовта и брака. Шанс за реализация ще имат хората занимаващи се със сцена и публика, бизнес свързан с изкуства, развлечения или луксозни предмети. Ще струи неизчерпаема енергия и вдъхновение в артистичната, музикалната и творческата дейност. Много благоприятен период за архитекти и дизайнери. Чувството ви за отговорност ще нараства както в личните, така и в обществените отношения.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, през седмицата ще изпитате агресивно поведение по отношение на другите хора или от тяхна страна. Ще активизирате сътрудничеството и партньорствата, но те могат да не се развият според очакванията ви, затова са възможни конфликти. Ще създадете ситуации на несъгласия или съдебни спорове от една страна, а от друга на енергично сътрудничество, много клиенти, активен светски и обществен живот. Първо добре обмисляйте, а след това действайте, а не обратното, за да не си създадете допълнително напрежение.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, очаква ви повишена активност в дома. Благоприятен период за всякакви лични инициативи, физическо натоварване, ремонти, обзавеждане или преустройство. Възможни са подсъзнателни преживявания, свързани с минали неща, които могат да провокират емоционални изригвания. Довършете започнатите ангажименти, приключете делата, с които не бихте искали да се ангажирате в бъдеще, за плащане на сметки, кредити или заеми Опитайте, да се преборите с лошите навици в храненето, за да не предизвикат лошо храносмилане.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, реалистичното и практично чувство ще е силно, затова ще прилагате повече усърдие и методичност в действията си. Ще успявате лесно да се приспособявате, ще разсъждавате задълбочено и аналитично, като ще обръщате голямо внимание на детайлите и подробностите. Воденето на разговори ще се свежда до това да покажете на околните, че сте прави. Не бъдете твърде заети със собствените си проблеми, проявете дипломатичност, загриженост, състрадателност и толерантност.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица Слънцето все още ще ви гостува, като благотворното му влияние ще усетят представителите родени в последната декада на знака. Венера допълнително ще ви помага и подкрепя. Ще бъдете организирани, дисциплинирани и последователни в работата и действията си. Опитайте се да приключите ангажиментите си към всякакъв вид финансови задължения. Благоприятен период за изясняване на чувства и емоционални проблеми, за разрешаване на семейни конфликти, за стартиране на нови запознанства и връзки.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, началото на седмицата е благоприятно време за уреждане на финансови въпроси и всякакъв вид банкови дейности, за работа с данъчни служби и големи капиталовложения, за преговаряне с нови инвеститори, подписване на важни договори и бизнес сделки. Също така е подходящ период за ремонти, подобряване на обстановката в дома. С увереност можете да осъществите важни инициативи, идеи и цели, както и с лекота да реализирате дейности за които са нужна енергия и напрежение.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион ще бъдете пленителни и магнетични, с дълбоки искрени чувства и страсти. Чудесен период за изясняване на емоционални проблеми, стартиране на нови запознанства и връзки. Ще се чувствате страхотно с ведро настроение, ще бъдете романтични и страстни. Брачните отношения ще бъдат динамични, щастливи, макар не съвсем спокойни. Инициативни и уверени в начинанията, ще заразявате с ентусиазма си околните като ги увличате към собствените си каузи.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, с успех ще реализирате професионалните занимания, дългосрочни цели или публични изяви. Висок тласък в самочувствието с голяма доза увереност в действията ще респектира околните, които ще се съобразяват с решенията ви. Ако се наложи ще получите благоволението на висшестоящите, повишение в кариерата или подкрепа от влиятелни хора. Добри възможности за пътуване в чужбина или провеждане на важни срещи и мероприятия, за подписване на договори и сключване на бизнес сделки с чужденци.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог ще имате нови перспективи и от умението ви да се концентрирате и организирате ще зависи доколко ще оползотворите предоставените възможности в първите дни от новата седмица. Изправени ще бъдете пред важен избор, ще ви се наложи да вземате сложни решения, за да се измъкнете от заплетената ситуация в която сте попаднали. Бъдете ефективни, доверявайте се на себе си и на интуицията, която притежавате, тя няма да ви подведе, а напротив да ви подскаже вярно решение.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей активна седмица. Назрява момент в който ще преосмислите, а и възможно да промените мирогледа си. За сега все още обмисляте, но до края на месеца ще се наложи да вземете окончателно решение. Ще виждате картината глобално, ще си поставяте високи цели. Ще имате шанса да постигнете желанията си, да осъществите мечтите си. Затова дайте път на тези които са били трудни и недостижими във времето и са ви създавали неудовлетворение, разочарование и напрежение.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, седмица изпълнена с противоречия и преосмисляне на взаимоотношения. До петък е добро време за освобождаване от старите и овехтели с времето модели и условия или изчерпани връзки. В кариерата са възможни промени и професионални размествания. Амбициите за развитие ще са високи, действията уверени и смели с непоколебима вяра във собствените възможности и намиране път към целта. През почивните дни не предприемайте важни стъпки, които в бъдеще могат да претърпят неочаквани обрати.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)