Хороскоп

Какво вещаят звездите (24-30 август)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, в понеделник се пригответе за тежка работа в съчетание със слаби импулси към действие, което може да предизвика сподавено чувство на гняв, недоволство или озлобление към останалите. Ако успеете да засилите вниманието си, разума и точността, трудната работа и отговорностите изискващи координирани действия ще бъдат премислени, ефективни и организирани. Действията ви ще могат да доведат до успех и конкретни резултати. Добър период за индустриалци, хора, които се занимават с производство, а също за политици и военни.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, благоприятно начало на седмицата. Изненади или внезапни промени в дома, недвижимата собственост, емоционалните връзки или семейството. При някои от представителите на знака нови условия на отношения с родителите или нов член в семейството. Подходящ момент за ремонт и усъвършенствания в дома. Новолунието в сходния по стихия земен знак Дева ще ви провокира да започнете дейности свързани с околната среда, земята и земеделието, чистотата и почистването, здравето и грижата за тялото, офисната и работната среда, както и йерархичните структури

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, подходящ период за водене на преговори и решаване на спорни и сложни въпроси. Ще имате условия за пътуване, за комуникации, за уреждане на неща свързани с работа. Висока ефективност и прилагане на нови идеи на практика, за договаряне, подписване на документи, изграждане на стратегия и тактика. Много добро време за учещите, студенти и ученици. Възможно е да се повиши необходимостта от разговаряне, споделяне на различни гледни точки и проблеми.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, ще се грижите за малките подробности, за детайла, за перфектното изпълнение и завършеността на нещата. Ще вдигнете собствената си летва, така че сами ще се затрудните да спазите критериите на високите си изисквания, но ако успеете - удовлетворението ще е пълно. Внимавайте все пак да не станете жертва на собствената си придирчивост и критичност. По леко и с редакциите и корекциите, защото другите около вас ще са чувствителни на темата. Новолунието в Дева ще ви провокира за това - в пряк и в преносен смисъл.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, понеделник с новолунието в Дева, ако започвате проекти, които изискват практичност, организираност, структура, яснота и ред ще се увенчаят с успех. Не е време за абстрактни дискусии и планове, концентрирайте се върху неща от опита, изпитани и доказани от времето и практиката. Грижата за себе си и за другите ще идва естествено и спонтанно. В петък внимавайте с употребата на лекарства, опиати и алкохол, пазете се от измами. Липсата на дисциплина, нежеланието да носите отговорност ще ви създаде проблеми и неприятни преживявания.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, ако с новолуние в Дева понеделник ви се налага да обработвате или да подавате документи, не се учудвайте, че това може да ви отнеме малко повече време от обичайното, но пък резултатът ще е повече от задоволителен. Въоръжете се с търпение, ако началникът ви иска още една версия на доклада, ще се справите и може дори да отнесете повишение. Ще бъдат важни резултатите от вашата работа. Проявете интелигентност и проницателност; бъдете последователни, тактични и покажете ползата за всички страни от вашите действия.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, в понеделник ще бъдете с необикновено творческо вдъхновение. Възможност за привличане на влиятелни и богати хора към собствените ви идеи и каузи. Благоприятен период за работа с организации, приятели, колективи, за започване на интересни отношения, връзки и контакти. Ше действате с размах, със самочувствие, като демонстрирате по голяма финансова, емоционална свобода и възможности. Излъчването ви ще бъде на привлекателни, магнетични и можещи хора. Ще се създават условия за успех в области, които не са традиционни, но ще ви носят нещо ново и необикновено.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион от началото на седмицата ще стартирате с интелектуални дебати или спорове с конкуренция. На моменти ще ставате по агресивни от обикновено в отстояването на своите собствени идеи и гледна точка. Решителността ви ще е засилена при изпълнение на работата и решаването на проблеми. Умствената ви енергия ще е повишена, както и предприемчивостта, а това ще води до успех в работата. Отличен период за учащи, ученици или студенти, за хората занимаващи се с висока умствена активност.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, чудесни възможности за развлечения и забавления през цялата седмица. Предстоят ви много усмихнати и весели моменти. Ще сте заредени с много ентусиазъм и щастливо настроение. Ще се радвате на малките и дребни неща, ще търсите разбирателство в отношенията с околните, ще се забавлявате на безгрижните детски игри и срещите с приятели. Бъдете активни, движете се, спортувайте, отдайте се на разходки на открито или работа в градината.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, още в началото на седмицата важно е да заявите собствените си нужди и да си позволите да ги удовлетворявате по своеобразен начин. Новолунието в Дева ще ви помогне за това. Подходящ период за работа върху здравословните граници - вашите и тези на другите. Заявете ясно собствената си територия, научете се да казвате „не". Уважавайте и пространството на другите. Благоприятно време за работа върху емоционалното напрежение и хаос във връзките.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей в понеделник ще усещате необикновено творческо вдъхновение. Отношенията с жени ще са благоприятни и ще водят до развитие и прогрес. Оригинални идеи по отношение на домакинството, печеленето на пари. Възможна е неочаквана придобивка от наследство, застраховка, общи пари. Тези възможности могат да дойдат от организация, асоциация, или сдружение. Подходящо време за промяна на местожителство, смяна на дом. Внезапни, необикновени благоприятни промени в емоционално състояние.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, с новолунието в понеделник в противоположния знак Дева ще ви достави удоволствие да създадете удобство на партньора си и да го обгрижвате. Подходящ ритуал за новолуние в Дева е написването на списък с желания. Отделете време да се съсредоточите. Напишете или дори изографисайте красиво на отделни листчета вашите новолунни желания (в съответствие с управляваните от Дева области) и ги съхранявайте добре до изпълнението им. На следващата пълна луна в огнен знак можете да ревизирате вашите желания, да видите кои и дали все още са важни за вас, и да изгорите ритуално тези, които са се сбъднали.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)