Хороскоп

Какво вещаят звездите (28 юли - 3 август)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, прекалено раздуто чувство за собствената значимост и липсва умереност в действията ще ви пречи през тази седмицата. Амбиция ви ще е засилена по отношение на заемането на лидерска роля в обществото, но ще ви липсва необходимата подготовка. Това ще предизвиква усложнения и трудности, затова не е благоприятно време за започване на нови инициативи. Възможни са морални и етични проблеми с обкръжението. Избягвайте в петък ненужен финансов и физически риск.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, бъдете внимателни в понеделник и петък. Спокойствието в личния живот и отношения ще бъде нарушено от внезапна промяна. Скъсване на стара овехтяла връзка, а при някои придружена със силна ревност ще ви разклати емоционално . А също и недостатъчно внимание към чуждите нужди и чувства, поради нарушена хармония и баланс в личните взаимоотношения. Разногласия за общи средства, наследства, данъци или кредити ще доведат до финансово напрежение и трудности.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, през тази седмица управителят ви Меркурий ще се присъедини към планетите намиращи се във знак Лъв. Идеалите ви ще бъдат благородни, ще ненавиждате долните и подли дела и няма да търпите двусмислието. В събота ще изпитвате положително въздействие върху интелектуално – духовната сфера на дейност. Ще се появят нови идеи, които ще ви правят активни в заниманията. Професионалната ви дейност, ако е свързана с интелектуален труд ще получава положителен импулс. В неделя бъдете внимателни, както с хората от близкото обкръжение, така и при шофиране.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, подходящо време за обмисляне и начертаване на нови идеи и планове, за фокусиране върху приоритетите, които бихте искали да осъществите през настъпващия лунен месец. Не се претоварвайте с тежки физически усилия и непосилен труд. Важните ангажименти и срещи ги планирайте за вторник. Акцентирайте върху търсене на нови начини за подобряване на личния емоционален живот и любовта, творческа дейност и хобита, екскурзии, почивки, развлечения и забавления с децата. Петък ще бъде силен ден.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, седмица добра за ново начало на начинанията. Периодът е подходящ да предприемете действие, да бъдете независими, да подобрите имиджа си, да предизвикате публиката, да изиграете ролята си или да поставите вашето необикновено излъчване в центъра на своята вселена. Дори нещата, започнати на шега, може да се окажат сполучливи, поради трансформиращата сила на огнената стихия. Подходящо е за начало на PR-кампании, промоции на нови продукти и услуги, реклама и всякакви неща, които изискват специално осветяване, сценично поведение или декорация.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, през тази седмица определени обстоятелства могат да предизвикат умствена възбуда, раздразнение, спорове, злословие, сарказъм и изблици на словесен гняв. Възможни са трудности в деловите връзки и разногласия. Не е подходящ момент за прокарване на лични идеи пред началници или подчинени. Различни мнения по отношение на методите на работа. Съществува опасност енергията да се разпилява в различни посоки, да влагате много усилия, но да не ги разпределяте правилно.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, в понеделник се пазете от интриги свързани с пари, наследства или власт. Възможни са важни трансформации в живота, идващи след стрес и напрежение. В петък трудностите във финансовата сфера ще продължат, поради импулсивни и неразумни решения. Проблеми за хората, които се занимават с изкуство, бизнес свързан с шоу и развлечения, електроника или технологии. Възможно е да изпитате силно желание за бързо забогатяване, за късмет, но той да ви обърне гръб и да изпитате разочарование и неудовлетворение.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, понеделник ще бъде един от трудните дни през седмицата. Ще изпитвате дълбока чувствителност, като степента ще е различна от от любов до омраза. Желанието да властвате над партньора едва ли ще доведе до постигане на хармония във взаимоотношенията. Ще ви липсва контрол върху инстинктите с което може да усложните или да прекратите контактите с партньор както в личния живот така и в бизнеса. От безотговорни решения и действия може да пострада и финансовото ви състояние.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, в петък има вероятност от проблеми свързани с общи пари, склонност към злоупотреба с чужди средства и разпиляване на енергия. Възможни са юридически проблеми, съдебни дела с неприятен край, неточни отношения с чужденци. Нетърпение, неуместен ентусиазъм в съчетание с безгрижие ще бъдат лошите ви съветници. Отложете важните ангажименти за събота, защото положителното въздействие ще се разпростира върху финансовите предложения, оферти и споразумения. Ще се създаде благоприятна ситуация за сключване на делови договори и отношения.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, началото на седмицата няма да започне по начина, който на вас ви се иска. Работата няма да спори, усилията няма да са ефективни ще липсва концентрация и ритъм. Разочарование в общите дела при ресурсите, парите на друг човек, а от тук и преболедуване на отношенията и прекъсване на връзка, както с личния живот така и в бизнеса. Ще ви се наложи да се освободите от ненужните и ограничаващи във времето взаимоотношения, за да започнете на чисто.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, в петък е възможно внезапно да възникване емоционално, любовно увлечение в съчетание с безотговорност и нежелание да се губи личната свобода. Това да предизвика конфликти в брака и любовта. Едновременно да изпитате непредвидими емоционални реакции на симпатия или на антипатия. Обществените контакти и връзки също ще са подложени на внезапни конфликти и неразбирателство. Разриви в приятелските отношения или с колектива. Трудности във финансовата сфера, водещи до загуби поради импулсивни и неразумни решения.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, в петък ще имате възможност да привличате влиятелни и богати хора към собствените ви идеи и каузи. Благоприятен период за работа с организации, приятели, колективи. Възможности за започване на интересни отношения, връзки и контакти. По – голяма финансова, емоционална свобода и възможности, съчетани с уравновесеност и упорство в реализацията. Могат да се създадат условия са успех в области, които не са традиционни, но ще ви носят нещо ново и необикновено.

Изготвил: avgusta (BurgasNews)