Хороскоп

Какво вещаят звездите (21- 27 юли)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, в края на седмицата управителят ви Марс ще напусне въздушното пространство на Везни, където се намираше от 07.12.2013г. С встъпването в скорпион от събота обстоятелствата около вас ще се променят. Ще получите необходимата енергия и тласък за самостоятелни идеи и бизнес проекти. Ако успеете да вложете нужната концентрация и дисциплинираност в работата си, ще можете да осъществите намеренията си. Това е много благоприятно начало за начинания и реализиране на цели. В неделя новолунието в Лъв допълнително ще ви стимулира и подкрепя.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, ще бъдете загрижени за семейството и децата, за създаване на уют и спокойствие в дома, грижи за градината и цветята. Четвъртък ще бъде особен ден в който можете да проявите интуитивни, ясновидски и естетически способности. Мощен стимул за художници и музиканти с повишена чувствителност към красотата. Хармония в любовта, брака и семейството. Доброта, разбиране и чувствителност, мекота на изразяване и емоционалност във взаимоотношенията . Възможност за печелене на пари от изкуство, музика, фотография или поезия.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, във вторник са възможни проблеми с братя, сестри, съседи или братовчеди, които да ви компрометират с документи, клюки или писма. А това да достигне до съдебни процеси, загуби от недостатъчно внимание към подробности в документацията, подозрителност, или интригантство. Четвъртък от една страна ще бъдете с изострено внимание, практичното мислене, за добрите делови стабилни и професионални отношения. Но от друга да изпитвате нервност и безпокойство в общуването. Бъдете внимателни при шофиране.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, новолунието в Лъв в неделя е подходящо за всичко ново, което ще покълне и даде плод напред във времето, като улавя и се подхранва от общественото внимание, от уникалност и стил, или от мащаба на творческия размах. Няма място за колебание, използвайте мощта на огнения знак, за да предприемете действие, да бъдете независими, да подобрите имиджа си, да предизвикате публиката, да изиграете ролята си или да поставите вашето необикновено излъчване в центъра на своята вселена. Дори нещата, започнати несериозно и на шега, може да се окажат сполучливи.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, силна и благоприятна седмица. Четвъртък и петък ще можете да хармонизирате отношенията в любовта и брака. С новолунието в неделя във вашия знак ще дойде желанието, смелостта за големите проекти, за грандиозните начинания, а също и за творчество, нестандартност и лидерство. Ако планирате дейности свързани със сцена и публика или пък очаквате популярност и блясък на вашите идеи - сега е моментът да им дадете старт, сега можете да ги модифицирате смело, така че околните да отговарят на желанието ви да бъдете забелязани и оценени.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, във вторник ще ви се наложи да трансформирате голяма по обем информация или документи. В четвъртък е възможно да се наложи да взимате важни и отговорни решения. Сериозните отговорности могат да ви обременяват и да намалят жизнеността ви, да ви направят угнетени, неспокойни и напрегнати. Не е изключено общуване с възрастни или авторитетни хора, заемащи официални постове или подписването на важни договори. Но внимателно преглеждайте всички подробности, за да не объркат плановете ви неочаквани събития.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, интересна седмица за представителите на знака. В четвъртък ще изразявате чувствата и мислите си с повишена емоционалност. Плодотворно въображение и артистично вдъхновение в ангажиментите и ежедневните ви задачи. Ще ви се иска всичко да е с една идея по красиво, цветно и очарователно, дори и в работния процес. Ще създавате подходяща среда за творчески изяви. Ще очаровате с магнетичността, съпричастността към проблемите на другите и отзивчивостта си.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, през тази седмица Сатурн, транзитната планетата, която се намира в дома ви ще промени посоката си на движение от стационарно в право. С влизането на още една планета Марс, която е подуправител на знака ви ще получите тласък и енергия да действате, да предявите претенциите си с амбиция, целеустременост и себереализация. Това е силен период за спортисти, инженери, хирурзи, полицаи, военни, митничари, както и за хората занимаващи се банкови операции.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, благоприятна седмица, в която новолунието в сходния по стихия огнен знак Лъв ще ви подкрепи в начинанията ви.Подходящо е за начало на PR-кампании, промоции на нови продукти и услуги, реклама и всякакви неща, които изискват специално осветяване, сценично поведение или декорация. Ако сте се доверили на вътрешния си нюх, по пълнолуние ще оберете овациите и аплодисментите за добре свършената работа. По правило един лунен цикъл е достатъчен за по-реалистични цели и от три до шест лунни месеца за по-мащабните начинания.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, внимателно преценявайте думите които изричате, не казвайте неща за които след време ще съжалявате. В четвъртък неизяснени и противоречиви решения могат да окажат влияние върху отношенията както с брачния така и бизнес партньорите ви. Възможни са нередности от недостатъчно внимание и концентрация при вникване в подробности и детайли с документация, проблеми с посреднически и търговски организации, както и със средствата за комуникация.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей, в четвъртък бъдете внимателни при общуване и комуникиране. С новолунието в противоположния знак Лъв избягвайте дребнавостта, споровете, нечестните ходове и упорството - те са изключително лоши съюзници. Пазете се и от прекалено разточителство и предприемане на необмислени ходове, свързани с разходване на пари и материални средства. Не подавайте ухо на ласкателства и не взимайте решения под влияние на комплименти. Ако имате някакво колебание дали правилно сте преценили нещата, особено ако са свързани с бизнес сделки и договори, изчакайте по подходящ период.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби, вторник ще приложите интелектуално вдъхновение, плодотворно въображение и засилена интуиция в начинанията и действията си. Предишни усилия също биха могли да ви помогнат да претворите идеите си на практика. Благоприятен период за отношения с жени и вникване в тяхното емоционално състояние. Ще демонстрирате силна психологическа проницателност. Силен период за музикалното и артистично изразяване и прояви. Повишена чувствителност към красотата. Хармония в любовта, брака и семейството.

Изготвил: avgusta ( BurgasNews)