Хороскоп

Какво вещаят звездите (14-20 април)

ОВЕН: За родените със знак овен или с асцендент овен, седмицата е подходяща за реализация на вече започнати проекти, които изискват партньорство или работа в групи. Взаимоотношенията ще бъдат миролюбиви, хармонични и балансирани, ако желанието ви за лидерство не доминира и не дразни околните. Пълнолунието във Везни ще ви подкрепи при преговори, подписване на договори и споразумения, но не избързвайте с необмислени, лошо разчетените действия, които могат да станат причина за разногласия и разгорещени спорове.

ТЕЛЕЦ: За родените със знак телец или с асцендент телец, прекрасна седмица, чудесен период за общуване, за успех в обществото. Може да покажете себе си от най – добрата страна. Стремежът към баланс и нежност ще ви сближава с партньорите, а отношенията в семейството ще ви зареждат с хармония и щастие. Работата и деловите контакти ще протичат съзидателно и творческо, като всичко ще правите с лекота и ще завършвате с успех. Оптимистичната настройка ще се предава и на партньорите и на работата, ще заразявате околните с оптимизъм и вдъхновение. Много силен ден петък.

БЛИЗНАЦИ: За родените със знак близнаци или с асцендент близнаци, управителят ви Меркурий през тази седмица ще се включи в напрегната астрологична конфигурация, Голям квадрат. Това е сложен и дисхармоничен период свързан с обрати и напрежение. Възможно е да бъдете компрометирани с документи, клюки, писма, съдебни процеси, загуби от недостатъчно внимание към подробности в документи, натрапчиви идеи, подозрителност, . Разногласия и безпокойство ще ви създават проблеми в общуването, комуникациите, транспорта, както и трудности в работната среда.

РАК: За родените със знак рак или с асцендент рак, пълнолунието във Везни се асоциира с пролетта и събуждащата се за живот природа - розова луна, яйчена луна, луна на израстващата трева, рибна луна, луна на семето, пробуждаща се луна. В този период можете по-лесно да разбирате и уважавате нуждите и желанията на тези, които се обръщат за помощ към вас. Ако се колебаете дали да членувате в някоя организация - сега можете да вземете правилното решение. Време за промяна декорация на дома и интериора, за покупка на аксесоари и козметични принадлежности.

ЛЪВ: За родените със знак лъв или с асцендент лъв, пълнолунието във Везни е подходящ период за творчески експанзии, писане и рисуване, също за общуване и пътуване, придобиване на познания, откриване на подходящите учители, разкриване на истината, търсене и намиране на информация, предсказания и кармични прозрения. Това е време за сърфиране в света на идеите и концепциите. Но също на твърде много безпочвени приказки и клюки, лекомислие, непостоянство и незачитане на отговорностите.

ДЕВА: За родените със знак дева или с асцендент девa, бъдете внимателни с отношението към средствата и материалните придобивки през тази седмица. Способността да управлявате личните си финанси и имущества ще изисква цялата ви енергия и съсредоточеност. Не предприемайте рисковани пътувания, спазвайте правилата за безопасност при работа с техника и електроуреди и газови инсталации. Не е изключено и внезапно появяване на здравословен проблем, психическо напрежение и нервност.

ВЕЗНИ: За родените със знак везни или с асцендент везни, пълнолунието във вашия знак допълнително ще усложни ситуацията през тази седмица. Чувствителни ще бъдат тазът, бъбреците и пикочният мехур. Има опасност от възпаления в тази област, от цистит и проблеми с бъбреците. Избягвайте натоварване на тазобедрените стави и интервенции, ако не са по спешност. В петък ще си поемете глътка въздух, всякакъв тип обучение ще приемете с лекота, повече като вдъхновение, отколкото като тежест. Покупката на нещо много стойностно и полезно ще ви достави удоволствие.

СКОРПИОН: За родените със знак скорпион или с асцендент скорпион, ще ви се наложи да се справите с много задължения, някои от които не особено приятни. Това е важен кардинален период на промени, в който събитията ще се случват без вашата намеса, а от външни обстоятелства. Неудовлетворени от постигнатото ще ви се иска да пометете всички препятствия по пътя си, но ще се сблъсквате с невъзможност да съгласувате режима и организацията на работата. Често ще ви се случват недоразумения или неправилно разбиране от страна на околните.

СТРЕЛЕЦ: За родените със знак стрелец или с асцендент стрелец, на фона на сложната астрологична обстановка през тази седмица ще имате шанса да постигнете успехи в области, които най-малко сте очаквали. Пълнолунието във вторник ще ви подкрепи в начинанията. Петък ще бъде най-силният ви ден, в който можете да покажете изтънчено мислене, добър ум и целеустременост. В социалната сфера ще постигнете целите си, ще разширите възможностите си, за професионално и делово влияние. Благоприятен период за нови инициативи и важни дейности. Лесно ще решавате проблемите си.

КОЗИРОГ: За родените със знак козирог или с асцендент козирог, избягвайте да започвате нови инициативи и важни дела. Бъдете изключително внимателни, особено при пътуване и рискови дейности, работа с необезопасена техника и електроуреди, газови инсталации. Труден и напрегнат период с много ангажименти, задължения и свръхнапрежение. Възможно е да изпаднете в стресова ситуация от неправилна преценка, която да засегне както финансовото и имотното ви състояние, така и отношенията с околните.

ВОДОЛЕЙ: За родените със знак водолей или с асцендент водолей през този период могат да се случат радикални промени във вашия живот. Те от своя страна могат да разрушат основните цели да ви принудят да търсите нови перспективи. Животът ви ще се променя от мащабни и неподвластни на контрола ви сили. Ще възникне необходимостта да се приспособите към тези промени, както използването на всички възможности за оцеляване и пренасочване на силите и енергията ви. Това ще ви даде важен и ценен урок.

РИБИ: За родените със знак риби или с асцендент риби силна седмица за представителите на знака. Възползвайте се от благоприятното разположение на планетата на хармонията и любовта Венера във вашия знак. Тя ще сключи хармоничен аспект в петък с планетата на късмета Юпитер. Това ще ви предостави нови възможности за изява и реализация. Бъдете активни и динамични за да промените хода на събитията в желаната от вас посока. С точни инструменти и добри идеи шанса може да бъде на ваша страна.