Хороскопът на „Ислямска държава“ страшен – Плутон Унищожителят e ключовата планета

Терористичната групировка носи разрушение от най-високо световно ниво

Силва Дончева, астролог

Най-накрая, съвсем интуитивно, преодолях вътрешната си съпротива да се занимавам с хороскопа на Ислямска държава и го погледнах. Изумих се, защото се оказа че става въпрос за търговия, за измама и ограбване от най-високо световно ниво. За нас остава да се възмущаваме от „уж“ някакъв религиозен фундаментализъм при едните и да съжаляваме другите (т.нар. бежанци). Всъщност става въпрос единствено и само за печалби.

Когато през март 2011 г. Уран навлезе в знака на Овен и започна нов 84-годишен цикъл, той веднага влезе в конфронтация с намиращия се в първите градуси на Козирог Плутон. Както казах преди време в едно интервю – Плутон са арабите и евреите, а Уран е символ на Русия и славяните.

Уран винаги символизира и революциите, както и новите тенденции в света. Така това взаимодействие „горе“ е тежък сблъсък между старото и новото „долу“ на Земята и това няма да се размине леко и просто. За съжаление

Европа се оказва на пътя на този сблъсък

и това ще продължи много дълго време. Европейският съюз е създаден на 1 ноември – знакът на Скорпион, Плутон е властваща планета над Слънцето на съюза.Еврото като общоевропейска валута е въведено на 1 януари 1999 г., а Плутон – унищожителят, се намира вече 4-5 години в непосредствена близост до тази дата. Много държави, особено от бившия източен блок, се присъединиха към ЕС точно на тази дата. Така техните действия, както и валутата на Европейския съюз, се озоваха в пълен съвпад с планета на разрушението и смъртта. Същевременно това е планетата, управляваща банките, мафията, тайните служби, подземните богатства, наркотиците и престъпността, демоничните сфери. Така през 2012 г. започна един икономически цикъл, който ще властва поне десетилетие и на практика няма ясни индикации за позитивно развитие. В същото време Уран е символ на новото и неговият цикъл е също няколко десетилетия. Сблъсъкът, който започна, ще се развихри с пълна сила и ще има своите отражения и в следващите няколко десетилетия.

Много е интересен и хороскопът на Ислямска държава. Тя е създадена на 3 януари 2014 г. – Слънце в Козирог, непосредствено до датата 1 януари, много важна и за Европа.
Многозначителен е обаче фактът, че пред тяхното Слънце се намира планетата на търговията и комуникациите Меркурий. Аспектите и на Слънцето, и на Меркурий са опустошителни и тежки – квадрат с Марс във Везни, квадрат с Уран в Овен, опозиция с Юпитер в Рак. С една дума, конфигурацията кръст, което означава унищожение.

Но тълкуването е странно

Меркурий е символ на търговията, в случая на държавно ниво (Козирог). Така търговията и печалбата, която се оказва в центъра на този хороскоп, става по престъпен, насилнически и агресивен начин, чрез страх и унищожение (Марс); също така - по незаконен и безцеремонен по алчността си начин (Юпитер) и, на трето място - по дезинформационен, пропаганден, лъжлив и измамен, използващ високите технологии начин (Уран). Дори и между Меркурий и планетата на религията Нептун има лош аспект (45 градуса). А това допълнително дава информация за тотална лъжа, манипулации, мъгла и пълни илюзии.

В тази т.нар. халифатска държава няма и помен от религиозност

Това са чисти търговци, използващи престъпна военна държавна структура за обогатяване, грабеж и измами. А зад Слънцето им стои Плутон със своите символи за потайност, коварство, унищожение, демонични практики, мафиотски структури, банкови и петролни машинации.

Както е видно, Слънцето на Ислямска държава е също в Козирог, както ключови астрологически позиции за икономиката на Европейския съюз. Разбира се, картината е още по-широка, защото транзитният Плутон в Козирог в момента е в пълна опозиция и със Слънцето на САЩ – 4 юли и засенчващо дори Сириус, символ на Божественото покровителство. Съответно и Слънцето на Ислямска държава също е в пълна опозиция с датата 4 юли – хороскопът на Съединените щати.

Неочакваната намеса в тази сложна конфигурация има и Русия

Може би и тя иска своя дял от баницата или най-малко се стреми да не стане жертва на преразпределението, както ще стане в Европа и еврото. Въпросът е, че в тази война за дялове от богатството й има опасност Ислямска държава да се внедри в Европа - ако Европейският съюз остане да съществува (датите 1 януари и 3 януари – ЕС и ИДИЛ, са в съвпад), а конфронтацията между Русия, Европа и САЩ да нараства. Ключова роля в това напрежение ще имат и т.нар. страни от бившия социалистически блок: Чехия, Словакия, Полша, Унгария, дори България. За всички тях датата 1 януари е ключова и за съжаление вече не тържествена, а опасна. Затова те ще реагират най-остро на случващото се и нещата ще тръгнат към криза вътре в самия Европейски съюз.

Но все пак решението е в Уран – новото, прогресивното, водолейското в епохата на Водолей. А Уран е символ на Русия и славяните.

България също е в потока на този водовъртеж,

защото ние също се присъединихме към Европейският съюз на 1 януари 2007 г.
Всъщност сблъсъкът е Уран (Русия) с Плутон в Козирог (Ислямска държава) и за съжаление и някои икономически структури в Европейския съюз.Като се имат предвид и глобалните аспекти на Нептун, преминаващ през собствения си знак на Риби (преминава веднъж на 164 години), което означава нарастваща съдбовност, бедност, болести, престъпност, религиозен фанатизъм, лудост, лъжи и измами, може би е време да се събудим, защото това, което предстои да се разгръща, е пряко свързано с бъдещето на децата ни и с десетилетията напред.

А Водолей и Уран означават управление на гражданите, без толкова държава и чиновници. Водолей обаче означава и събуденост и много, много висока образованост и висока духовност, свързана с истинското християнство.