Хороскопът на всички зодии за месец септември

Венера излиза от ретроградност, но е последен ред на Меркурий за тази година

От 7 септември Венера ще излезе от фазата си на ретроградност в зодия Лъв, но от 18 септември Меркурий става ретрограден за трети и последен път тази година. Обратното му движение ще е в зодия Везни.

Овен – Очаква ви повече работа

През месец септември ще посветите повечето си време на работата. Колегите ще имат нужда от вашата помощ и е препоръчително да работите съвестно, защото грешките бързо ще излизат наяве. В края на месеца може да ви обхване творчески импулс. Любовната връзка за обвързаните няма да е в най-цветущия си вид, като са възможни големи конфликти, а свободните няма да открият сериозен партньор.
Меркурий

Телец – Поправете старите недоразумения

Новият месец ще ви срещне с ваши стари познати. Сега е времето да поправите миналите недоразумения, като се извините на хората, които сте обидили. Любовта през септември ще ви изправи пред големи изпитания. Възможно е роднини или приятели да се намесват в романтичната ви връзка. През месеца обаче ще ви се открият много възможности, за да увеличите доходите си.

Близнаци – Заемете се със старите задължения

През целия месец ще се появяват стари задължения, които преди това сте пренебрегвали. Това се отнася както за работните, така и за семейните ангажименти. В любовен план се очертават големи изненади. Постарайте се да запазите позициите си в службата и не се изкушавайте от необмислени покупки.

Рак – Месецът ще бъде тежък

Още от началото на месеца ще усещате силно напрежение около себе си. Усложнения ще се появят на работа, където ще трябва да поправяте старите си грешки. В любовен план ситуацията също няма да е розова, като може да очаквате сцени на неоправдана ревност от партньора. Не се колебайте да търсите роднини и близки хора в този нелек период, защото сами трудно ще се справите.

Лъв – Разногласия и интриги през месеца

От 7 септември Венера излиза от периода си на ретроградност във вашия знак, което ще внесе повече спокойствие и хармония в любовния ви живот. Разногласията през месеца ще настъпват най-вече в работата. Неуспешни ще бъдат пътуванията и подписването на договори, заради което е препоръчително да ги избягвате. Бъдете внимателни, защото може да станете жертва на интриги.

Дева – Сдържайте емоциите си през месеца

Ще бъдете по-раздразнителни от обикновено, но е хубаво да сдържате повече емоциите си през месеца, за да не си спечелите врагове. Вслушвайте се повече в интуицията си, тъй като фактите може да са измамни. През месеца ще се фокусирате повече върху възможностите да изкарате повече пари, отколкото върху половинката си, и това ще се отрази на връзката ви.

Везни – Не започвайте нищо ново

От 18 септември до 10 октомври Меркурий ще се движи на обратен ход във вашия знак. През този период не е препоръчително да стартирате нови проекти, защото те ще са неуспешни. Заемете се само с това, което вече сте започнали. Възможно е да се срещнете с хора от миналото, с които може да поправите старите си недоразумения, без да възобновявате отново взаимоотношенията си.

Скорпион – Предстоят успехи в любовта

През по-голямата част от месеца ще се предавате на своите мечти, които, за съжаление, доста ще се разминават с реалността. Съдбата ще ви предоставя различни възможности и от вас зависи дали ще се възползвате или не. През септември силно ще привличате противоположния пол, като успехите ви в любовта ще се увеличават с напредването на месеца. От средата на месеца ще бъдете по-креативни от обикновено.

Стрелец – Възходи и падения през целия месец

Възходи и падения ще се редуват през целия месец за вас. Амбицията ви е засилена, като ще сте решени на всяка цена да постигате целите си, но това ще ви преуморява. Отделете време за почивка, за да почетете хубава книга или за кратко пътуване. През септември ще сте изпълнени с енергия и ще обръщате повече внимание на половинката си. Стойте далеч от клюки и интриги.

Козирог – Ще се съсредоточите върху работата

През месеца ще сте много активни в работата и това ще настрои недоброжелателите срещу вас. За да постигнете обаче резултатите, които искате, ще се наложи да се съсредоточите върху служебните си дела. Вслушвайте се в съветите на любимия си, защото те могат да ви напътстват и се оглеждайте за съдбоносни знаци.
Риби

Водолей – Върнете старите си дългове

През първия есенен месец ще трябва да връщате старите си дългове и да изпълнявате обещанията, които вече сте дали. Бъдете внимателни с информацията, тъй като има голямата възможност да е невярна.

Отложете и всички по-дълги пътувания. Възможни са и дребни скандали с половинката, които няма как да избегнете.

Риби – Ще бъдете по-емоционални

Търсете по-често компанията на близките си през месеца и избягвайте да оставате сами. Възможно е да сте по-емоционални от обикновено и е препоръчително да премисляте, преди да вземате крайни решение. В любовната връзка ще настъпи период на нестабилност. Ако използвате мирни методи, по-бързо ще изгладите разногласията си.

(sanovnik.bg)