Водолази претърсват морето за трупа на изчезналата Валя

Медицинската сестра изчезна на 15 април

Днес водолази търсиха в морето около и под моста на Бургас трупа на изчезналата медицинска сестра Валентина. До късния следобед те не бяха открили нищо.

Валя Иванова изчезна на 15 април, разследването на полицията приключи два дни по-късно. "За съжаление, нещата не са с добър край, чакаме тялото да изплува", казаха още тогава криминалистите.

"Семейството на Валя, ако реши, трябва да разкрие подробности от поведението й. По тяхно настояване и от етична гледна точка ние пазим мълчание", каза вчера източник от полицията.

Майката на Валя и приятелят и Валентин не спират да призовават хората да я търсят и вярват в щастливата развръзка. Според майката дъщеря и е отвлечена.

В единственото съобщение, което полицията пусна по случая бе подчертано, че подроности не се съобщават по молба на семейството. "Към момента случаят е изяснен в детайли, но в предвид изричното несъгласие на семейството да се подава каквато и да е информация, ОДМВР - Бургас е длъжна да се съобрази с това искане и да бъде лаконична при подаването на данни към медиите”, се казваше в него.

В Бургас се говори, че красивата медицинска сестра е имала друг медицински проблем, освен открития - гинекологичен при правен наскоро от нея тест.