​Отвлякоха за кратко бащата на нападател на Ювентус

Бащата на нападателя на Ювентус Карлос Тевес - Хуан Карлос Кабрал, е бил освободен 8 часа след като беше похитен, съобщават медиите в Аржентина. Тази информация идва малко след като стана ясно, че бащата на Тевес е бил отвлечен в Морон, докато е карал автомобила си. 

"Той е добре", бе краткият коментар на адвокатът на семейство Тевес - Густаво Галасо. Според "Буенос Айрес Хералд" бащата на Тевес е бил държан от похитителите си в плен в продължение на повече от 8 часа.

Според информацията, идваща от Южна Америка Хуан Карлос Кабрал е бил отвлечен рано тази сутрин местно време в Морон. Последвали са и две обаждания за откуп, като според някои медии такъв вече е платен на похитителите.

Според спекулациите, първото искане е било за относително ниска сума, но след като похитителите са разбрали, че са отвлекли бащата на един от най-популярните футболисти в Аржентина, те отново са се обадили, като този път са пожелали доста повече пари. Това показва, че по-скоро престъпниците са попаднали на бащата на Тевес случайно и това не е била целенасочена атака. Според италианските медии Тевес вече е напуснал тренировъчния лагер на Ювентус, за да отпътува за Буенос Айрес.