“Реал” Мадрид за реванша с “вълците”: Този мач ще бъде война

Волфсбург ще гостуват на 10-кратния носител на КЕШ във довечера с удобния поне на пръв поглед аванс от 2:0

Нахъсването в “Реал” (М) преди реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига срещу “Волфсбург” е голямо, а от лагера на испанския гранд дори използваха определението “война” за него. “Вълците” ще гостуват на 10-кратния носител на КЕШ във довечера с удобния поне на пръв поглед аванс от 2:0.

“Този мач ще бъде война. С 80 000 фенове зад гърба си ние ще направим всичко, за да преодолеем съперника си”, заяви десният защитник Даниел Карвахал.

Привържениците на “Реал” надъхаха любимците за тежката битка още на мача от Примера дивисион срещу “Ейбар”. При победата с 4:0 те скандираха: “Покажете, че имате топки.”

“Окей, ние ще трябва да се включим във войната, но задачата ни е да играем умно”, бе коментарът на капитана на “Волфсбург” Налдо.

Съотборникът му Андре Шюрле пък смята изходната позиция на тима си за много добра. “Реал” ще трябва да атакува, а това неминуемо ще отвори пространства за контраатаки. Дано да се възползваме от тях”, заяви световният шампион с бундестима.

В другия 1/4-финал днес “Манчестър Сити” приема “Пари СЖ” след 2:2 във френската столица. Нито един от двата тима досега не е стигал до топ 4 на лигата.