Спортният шеф на БТВ изригна срещу ЦСКА: Отразяваме ви във В група, вие ни взривявате репортера

Трябва да сте благодарни, че някой ви обръща внимание

Шефът на спортния отдел на БТВ Петър бакърджиев буквално изригна срещу ръководството на ЦСКА, след като репортер от телевизията беше замерян с бомбички. Грозният акт на вандализъм беляза контролната среща между футболните отбори на ЦСКА и Марица, която се състоя на стадион „Българска армия” вчера. В края на мача, част от феновете на отбора-домакин започнаха да обиждат репортера Димитър Тасев, който присъстваше на двубоя в качеството си на репортер. Близо до него бе хвърлена и бомба, в следствие на което журналистът изгуби равновесие и падна. 

Оказана му е била незабавна медицинска помощ от намиращият се на стадиона лекарски екип. Тасев е откаран в „Пирогов” за повече изследвания, като първоначалните прогнози са за извадено рамо и охлузвания по ръцете. 

Бакърджиев защити подчинения си и попита защо докато Тасев е обстрелван на пистата с бомбички е нямало полиция и хора от ЦСКА, които да му помогнат. Гневен той напомни на "червените", че трябва да са благодарни, че въобще някой има интерес към тях, след като изпаднаха при аматьорите във "В" група, а в същото време ултрасите им бомбардират репортерите. Бакърджиев напомни на "червените", че на стадиона им има 4 камери, които снимат на 360 градуса и вандалите могат да бъдат заловени при добра воля на клуба.