Резил за "Лудогорец", сбогом Шампионска лига

Крахът на разградчани най-вероятно ще коства главата на португалския треньор Бруно Рибейро

Отборът на "Лудогорец" се сбогуваха рано-рано с Шампионската лига, след като загубиха от Милсами и на реванша в Молдова, отстъпвайки с 1:2.

Българският първенец изненадващо падна у дома преди седмица с 0:1, но и днес се изложи и след общ резултат 1:3 от двата двубоя е аут от Европа още през юли.

Крахът на разградчани най-вероятно ще коства главата на португалския треньор Бруно Рибейро, който демонстрира самочувствие преди решителния мач, обяснявайки, че "Лудогорец" е фаворит и ще елиминира Милсами. Молдовците обаче приземиха звездната селекция от Разград и напълно заслужено са в третия квалификационен кръг.

За реванша в Молдова Бруно Рибейро потърси промяна, залагайки от първата минута на изтърпелия наказанието си Марселиньо, както и на румънеца Андрей Препелица и Вандерсон. Последният отбеляза единственото попадение днес. Вандерсон откри резултата в 27-ата минута, вдъхвайки надежди на българите. Молдовците обаче бързо изравниха. Не беше изминала и минута, когато Георги Андроник направи 1:1, а в 89-ата резервата Петру Рацу довърши Лудогорец за крайното 2:1.