Гигов казва оставя ли Локо през юни

Босът на железничарите вече 20 години е техен собственик

Собственикът на Локомотив Сф Николай Гигов ще обяви плановете за бъдещето си след 1-и юни. Както вече беше намекнато, има вариант Гигов да се оттегли от Локомотив Сф, чийто собственик е в последните над 20 години. На този етап, обаче, той не е взел крайно решение, като се изчаква приключването на първенството в неделя, 31 май.

Адвокат Михайлов разкри още, че подготвя да представи жалбата с липсващите документи от НАП и споразумението с футболиста Искрен Писаров. Те трябва да бъдат дадени на Апелативната комисия към Лицензионната до утре, 27 май, а решението да бъде съобщено на следващия ден. Както е известно, Лицензионната комисия вече отказа лиценз за Европа и за България на Локомотив Сф и ЦСКА. Изпарява се и оптимизмът в клуба от „Надежда“ за получаване на евролиценз, какъвто битуваше допреди мача с ЦСКА.

След ремито 1:1 локомотивци останаха четвърти в „А“ група, все още имат шанс за достигане до второ или трето място в крайното класиране, но той вече намаля с изоставането на две точки зад Берое и Литекс.