Стойчо Стоев поемa Левски?

Бившият треньор на Лудогорец може да поеме клуба до дни. Окончателното решение става ясно в понделеник

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев най-вероятно ще стане наставник на Левски. Той обяви, че води преговори със "сините" и в понеделник ще съобщи официално дали ще започне работа на "Герена". "В понеделник може да има развръзка дали ще стана треньор на Левски. В момента все още съм без работа. До момента всичко изписано по мой адрес относно евентуален интерес от "Герена" са само спекулации", заяви Стоев.

Преди дни Димитър Димитров-Херо отряза Левски и в момента Георги Иванов-Гонзо търси усилено нов треньор. "Следя всичко случващо се в българския футбол, но дотам. Ако бъда честен, едва ли има треньор в България, който може да откаже на някой от грандовете. Но не искам да говоря предварително", заяви Стоев.

Той заяви, че не е коректно да коментира състоянието на „Левски”, защото в момента все още е в позицията на външен човек. ". "Да, и аз съм изненадан от състоянието, в което се намира отборът. За клуб със 100-годишна история това е тъжно. Феновете страдат от състоянието на любимия си клуб", завърши той.