Дерби за титлата ЦСКА- Лудогорец , шествие на фенове

Около 10 000 фенове на червените ще подкрепят отбора, ултрасите ще шестват преди мача. Те ще се съберат на ул. "Иван Асен ІІ" и оттам ще тръгнат към Армията.

Днес от 16:00 ч. на стадион "Българска армия" ЦСКА посреща Лудогорец в ключов двубой за титлата на България от 16-ия кръг в "А" група.

Това ще бъде първият мач, в който феновете на армейците ще подкрепят отбора от изцяло реновирания исторически сектор "Г".

"Червените" влизат в битката като лидер в шампионата с актив от 36 точки след изиграни 15 мача до този момент.

Тимът на Стойчо Младенов има пет точки преднина пред "орлите" от Разград и с евентуална победа ще увеличи комфортно преднината си начело в "А група". Ако момчетата на Дермеджиев се окажат победителите в днешния мач, ще намалят преднината на армейците до 2 точки и ще възвърнат позагубеното си самочувствие преди решаващия мач в Шампионска лига с Ливърпул на 26 ноември. Лудогорец е втори в класирането с 31 точки.

В последните десет мача ЦСКА няма загуба и днес тимът излиза твърдо решен за първа победа над Лудогорец в шампионата. До този момент от сезона, домакините имат едва едно поражение, именно от "орлите" в Разград.

Днешното дерби бе белязано и от скандал при избора на съдията. Той ще бъде избран със жребий на полувремето на мача между Черно море и Литекс.