Цветанов награди победителя в Международната колоездачна обиколка на България

Победителят Стефан Христов от Стара Загора бе удостоен с жълтата фланелка и шампионската купа, в присъствието на символичния домакин – кметът на Велико Търново Даниел Панов

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов награди големия победител и финалисти в Международната колоездачна обиколка на България, която завърши във Велико Търново. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Последният етап от престижния тур бе Сливен – Велико Търново.

Победителят Стефан Христов от Стара Загора бе удостоен с жълтата фланелка и шампионската купа, в присъствието на символичния домакин – кметът на Велико Търново Даниел Панов. На церемонията присъстваха още областният управител проф. Пенчо Пенчев, колоездачи от страните, участващи в обиколката и много жители на Велико Търново. Призове получиха и най-изявените финалисти в отделните категории, като великотърновският кмет Даниел Панов облече със зелената фланелка най-добрия спринтьор сред колоездачите.

По време на церемонията по награждаването, организаторите на Международната колоездачна обиколка на България изненадаха Цветан Цветанов, като му връчиха шампионска жълта фланелка. Пред присъстващите Цветанов Цветанов призова всички кметове у нас да изграждат колкото е възможно повече велоалеи, защото спортът е здраве.

По-рано във Велико Търново Цветанов проведе работна среща с членове на областния предизборен щаб на ГЕРБ. Заедно с общинските координатори на партията в региона и с кандидатите за кметове от десетте общини, той обсъди организацията за предстоящия местен вот, както и кандидатурите за общински съветници по места. След края на срещата председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ изрази удовлетворение от състоянието на структурите в областта и готовността им за предстоящата предизборна кампания.