Мълчат за ген. Колев, а ни опростачват с Батков и малкия Волен

Неизвестно защо на зрителите се натрапват компрометирани политици и бизнесмени

Като подгряване на предстоящия „ВИП Брадър“ Нова ТВ поля щедро публиката със скучни и блудкави теми в „култови“ предавания. Първо от небитието „възкръсна“ Ива Софиянска, представяща се за светска хроникьорка в „Събуди се“, с интервю с младеж, който бил син на медийния бос и адвокат на Майкъл Чорни - Тодор Батков. За какво точно ни представят това момче и какъв е приносът му към обществото – никога няма да разберем. Просто децата на хората, които опорочиха българския преход, се рекламират и продължават да ни се натрапват.

Черешката на пошлостта се оказа някаква комбина със Сидеров, половинката му Деница и малкия Воленчо, който ритуално бе представен на нацията. Семейство Сидерови развеждаха като на тур за овации наследника си из студиото и разказваха напоително как се родила връзката им, колко се обичали и как бащинството променило политика. Неизвестно обаче за зрителите остава защо ни натрапват компрометиран с криминални скандали и болно русофилство партиен лидер, който в парламента го използват като „златен пръст“ при вземането на спорни решения.

Отговори едва ли ще получим от авторите и продуцентите на тези предавания. Но обяснение можем да открием във факта, че за откриването на паметника на легендарния ген. Колев и победоносните му битки срещу руснаците медията мълчеше.